Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez tényleg igaz, hogy az...

Ez tényleg igaz, hogy az nvidia folyamatosan hazudik?

Figyelt kérdés

Olyan híreket olvastam, hogy az Nvidia szándékosan csal a teszteken, ezen a 3dmark dx12-es teszten is csaltak a fejlesztők, hogy az Nvidia jobbnak tünjön. Akkor az Nvidia nem jó dx12-ben?

Meg valami olyasmit is olvastam, hogy a gtx 970-ben hazudtak a 4Gb ramról, ezt valaki elmagyarázná nekem?

Ha pedig ezek igazak akkor a kérdésem az lenne, hogy ha ennyit hazudnak, hogy van még mindíg ennyi vásárlója, vagy belettek perelve ezekért? Videókártya vásárlás előtt tartok és csak rákerestem a cégekre(csak kettő van ha jól tudom) és ezeket találtam az Nvidiától mert mindenki ezt ajánlja, nem akarok olyantól venni aki hazudik a vásárlóinak, ezért kérdezem, mert amiket írnak én nem igazán értem, túl technikus.

2016. júl. 19. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvégre erről szól a marketing. Minél jobb színben feltűntetni a terméket, még ha a valóságot nem is tükrözi teljes mértékben.
2016. júl. 19. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak tudnám minek, mikor ígyis-úgyis a hétköznapi ember függetlenül csinál róla egy tesztet és akkor lehull a lepel, sose értem.... Ez olyan mint a foci.

Ott is felrúg valakit azt még ő van felháborodva és mentegetőzik, hogy "Nem én volt, elesett!", de a kamera rögzíti szóval.... áhh...

2016. júl. 19. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja elfelejtettem, #8 azt légyszi mutasd már meg amit a 7850 meg 780 Ti-ről mondtál, mert én ugyan nem találok ilyet, vagy olyan teszt videót ahol relatíve azonos körülmények között tesztelnék őket.
2016. júl. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!