Mit vártok a jövőben az Rx 480-tól?
Ilyen kártyát akarok majd venni körülbelül egy hónap múlva.
Abban bízok hogy akkora már lejjebb megy az ára.
Milyen kártyát ajánlotok még hasonló teljesítményben/árban?
Szóba jött még a 980 ami drága még és lehet hogy nem érné meg.
Illetve a 970,R9 390,és a 1060 amiről sokat nemtudok még de valószínűleg drágább lesz mint a 480.
Eddigi konfigom:
Msi z170a Kriat Gaming
i7 6700
Corsair Vengeance DDR 4 2660Mhz 8gb
A gtx 970 vagy az r9 390 van ilyen árban és teljesítményben. A 970 nem támogatja olyan szinten a dx 12-őt, mint az 480. A 390 meg sokat fogyaszt.
Szerintem a 480 lesz a legjobb választás ebben a kategóriában. Csak még nincs costum verzió.
Használtan a gtx 980 vagy az r9 390x is szóba jöhet.
Én bizakodó vagyok. Most nem a legjobb döntés az RX 480, mert vannak hibái, bár már valamennyit javítottak rajta szoftveresen. Túl volt terhelve legelsőnek a PCE-express x16 foglalaton az áramfelvétel...
Mindenképp várd meg az egyedi hűtéseket (Sapphire "olcsó" és jó szokott lenni). Szerintem 2 hónap múlva normális lesz az ára. Referencia RX 480-at semmiképp se vegyél.
A Gtx 1060 drágább lesz, de én egy olyan procihoz MINIMUM egy gtx 1070-et vennék.
Vannak már custom kártyák nem?
Asus,Gigabyte és Saphirét is láttam már.
Hát igen minimum az illene hozzá csak a pénztárca egyre vékonyabb.
Amúgy azért vettem ilyen lapot mert hihetetlen jó áron volt.
30 ezerért vettem úgy hogy kb 2 hetet volt használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!