Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A jövőben az Inteltől vagy az...

A jövőben az Inteltől vagy az AMDtől vártok többet?

Figyelt kérdés
Nem akarok flamewart, csak kíváncsi vagyok a véleményekre :)

2013. márc. 2. 21:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Az intel mindig is előrébb járt. A Bulldozert is hogy beharangozták, aztán meg...
2013. márc. 2. 21:32
 2/22 anonim ***** válasza:
61%

"Az intel mindig is előrébb járt. "

Ezt komolyan gondolod?

A kérdésre válaszolva az AMD-től.

2013. márc. 2. 21:34
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Engem inkább az ARM érdekel.
2013. márc. 2. 21:34
 4/22 anonim ***** válasza:
71%
Intel
2013. márc. 2. 21:35
 5/22 BM-Striker ***** válasza:
69%
Jelenleg az Kaveri érdekesebbnek néznek ki, mint a Haswell.
2013. márc. 2. 21:38
 6/22 anonim ***** válasza:
47%
Én személy szerint az AMD-től várok többet, mert le van maradva az inteltől.
2013. márc. 2. 21:40
 7/22 anonim ***** válasza:
48%

"mert le van maradva az inteltől."

Ezt úgy írod mintha egészébe igaz lenne, pedig mind tudjuk, hogy nem az.

2013. márc. 2. 21:41
 8/22 BM-Striker ***** válasza:
73%

Paci részesedésben az Intel előnybe áll, képes minden új processzorát 22 nm-en gyártani, a mostani szoftverek többségükben kevés szálon dolgoznak, mi miatt a mostani Intel cpu-n jobban futnak.

Intel hatalmas piaci előnyben van az AMD-hez képest.

Másfelől technikai szempontból az AMD nem áll feltétlenül rosszabbul, mint az Intel.

A Bulldozer architektúra még kiforratlan, és HSA sincs még teljesen implementálva.

Ha majd megjeleik a HSA alapú Java VM, akkor, az AMD APU-ji sokat fogank erősödni mindennapi használatra is.

Heterogén programokban, az Intel előnye az x86-os magok teljesítményében, ki fog egyenlítődni.

2013. márc. 2. 22:01
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
„Ezt úgy írod mintha egészébe igaz lenne, pedig mind tudjuk, hogy nem az.” Nos először is, én mindig csak a magam nevében írok, a saját véleményemet. Én tiszteltben tartom a te véleményedet, vagy ahogy jobban tetszik neked a „ti véleményeteket, akik mind tudjátok” .Viszont az én belátásom szerint egy ici-pici-vel még el van maradva az AMD proceszorai az Intel Sandy vagy az Intel Ivy Bridge processzoraitól. És ne haragudj, ha most nem fogok egy hátast dobni az AMD APU (gyakorlatilag processzor és videóvezérlő egyben) processzoraitól, mert véleményem szerint nem az asztali PC szegmensben való, ahogy már korábban is leírtam.
2013. márc. 2. 22:01
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Kedves Hart r2.0 ha nem vennéd tolakodásnak, akkor megkérdezném, hogy milyen processzorral van szerelve a számítógéped ? Persze nem muszáj válaszolnod, és elnézést kérek ha tolakodónak tűnnék.
2013. márc. 2. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!