Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit vártok az fx zen prociktól?

Mit vártok az fx zen prociktól?

Figyelt kérdés
amd,fx zen.

2016. júl. 8. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
nyomja lentebb az intel árát
2016. júl. 8. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hááááát, fejlődjön annyit, amennyi ideje ígérgetik.

Továbbá tényleg jó lenne ha letornázná az árakat, valamit a teljesítmény tényleg qrva nagyot ugrana és nem csak a magokkal dobálóznának meg a GHz-kel.

2016. júl. 8. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Jogy tudjon annyit mint egy i5 és ne legyen az mint az fx szériánál, hogy több mag használatánál erősebb, de kevesebb magot használó programnál, játéknál gyengébb mint az intel.
2016. júl. 8. 20:52
 4/10 Lord Hidan ***** válasza:

Nem várok nagy teljesítményt csak ne legyenek drágák. Legyen egy rális áruk AZ ALAPLAPNAK IS és teljesen oké. A hűtésből már tanultak és javították is egy pár processzornál remélem azzal most nem lesz gond.

De cserélni igyse ugyse fogok akár mennyire is szeretem az amd-t

2016. júl. 8. 20:53
 5/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Legyen #ISTENCSÁSZÁR
2016. júl. 8. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:

"Mit vártok az fx zen prociktól?"

legyen tánc !!!

https://www.youtube.com/watch?v=4ZEmxGay6qs

csak vicceltem ..

mit is lehetne várni ? a bukást várom amit eddig is láttam és most is látni fogok. persze jó lesz a 16 magos proci vérpistikéknek hogy le hazudják majd az eget is hogy igen is olcsóbb mint az i7 és szana széjjel veri a legerősebb 1151-es példányt is .. de valójában a legerősebb i3 procival lesz talán egy szinten .

2016. júl. 8. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy hozzon normális szintet, ahhoz tartozó normális árral, vállalható fogyasztással. Nem kell az Intelt legyűrni, nem is fogja tudni, már régóta sejteni lehet, hogy alatta lesz.
2016. júl. 8. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Már eldőlt, hogy ilyen nem lesz a gépemben, de azért annak én is örülnék, ha levinné az i5 árát, a jövőbeli procifejlesztés miatt.
2016. júl. 9. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Legyen minél jobb mert kell a jó piaci versenyhez.

Ha nem lesz az Intel-nek konkurense az egekbe emelheti majd az árakat.

2016. nov. 13. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
hogy olcsóbb lesz mint az I3 6100 de erősebb mint az i7-6700K
2016. nov. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!