Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérheti ideiglenesen egy...

Megérheti ideiglenesen egy GTX 950?

Figyelt kérdés

Nemrégiben raktam össze egy új konfigot, amibe majd egy high-end Nvidia kártyát szánok majd (GTX 1070-180). Viszont egyelőre nincs benne videokártya, és az amúgy derekesan teljesítő HD 530 integrált dolgozgat benne. Viszont mégiscsak jó lenne valami derekasabb teljesítményt kiszedni belőle, ezért gondolkoztam azon, hogy amíg nem gyűlik össze a kívánt videókártyára, egy GTX 950-el, vagy hasonló árban fekvő 'budget' kártyával próbálkoznék.

A fő szempont természetesen az ár (50 ezernél ne legyen több), illetve az sem hátrány, ha az új kártya megvétele után minmális veszteséggel tudok túladni rajta. Félek viszont, hogy az AMD új jövevényei pont ennek az árkategóriának fognak felfordulást okozni, így ha most beruházok egy 950-re, lehet később nem tudnék, csak nagy veszteséggel túladni rajta.

Mit gondoltok?

2016. júl. 17. 04:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig lenne benne az ideiglenes kártya? 2-3 hónapra semmi értelme, fél évre már azt mondom, hogy oké. Egyébként hardveraprón fel szokott bukkanni 35 ezerért is, ha annyiért vennéd, kis veszteséggel túladhatnál rajta.
2016. júl. 17. 07:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vegyél használtan GTX 750Ti-t vagy R9 270-et,ezek jó kártyák,2013-ig ultrán visznek mindent,és olcsók.
2016. júl. 17. 07:55
 3/12 Lord Hidan ***** válasza:

Én is azt mondom hogy ha lecseréled úgyis akkor nézz használtan egy középkategóriás kártyát hisz rövid időn belül úgyis lecseréled és nem kell rá sokat költeni se.

[link]

35ezerért megkapod talán alkudni is tudsz belőle és egy viszonylag erős kártya

2016. júl. 17. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
GTX 660 kapható 10 ezerrel olcsóbban is.
2016. júl. 17. 08:58
 5/12 Lord Hidan ***** válasza:
Csak ezt találtam garanciásat ha nem zavarja a gari erősebb is van olcsón [link]
2016. júl. 17. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem keress valami új EVGA kártyát. Elvileg van egy akciójuk, ha beregisztrálod a honlapjukon, akkor 90 napon belül a különbözet megfizetésével cserélhetsz nagyobbra.

[link]

Ezzel veszteség nélkül tudsz megszabadulni a régi kártyától.

2016. júl. 17. 09:04
 7/12 anonim ***** válasza:
hogy néz ki a konfigod?
2016. júl. 17. 09:17
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 Szerintem a kérdés megválaszolásában nincs nagy jelentősége, milyen konfigom van :D

GTX 1080-ra van építve, tehát a táp is úgy van választva, hogy 180W fogyasztású kártya megy majd bele. Ennél nagyobb fogyasztású kártyát mellőznék, ha lehet (nem mintha sok ilyen lenne) :)

A 660Ti-vel mondjuk most megfogtatok, lehet jobban megérné arra beáldozni :)

2016. júl. 17. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:

De óriási a jelentősége mert lehet egy i3-6100 procid meg egy 800W HKC Super Power GAMING tápod van.

De már nem érdekel, ugyanis írsz egy kisregényt, ahelyett, hogy leírtad volna és tovább lépünk.

2016. júl. 17. 13:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem kell idegeskedni. Nem most jöttem anyám valagából, tudom, hogyan kell összerakni egy konfigot (amihez mellesleg itt is előre kikértem annakidején a véleményeket), de ha ennyire ragaszkodsz hozzá, tessék:

CPU: intel i7 6700 (tudom, de kihasználom a többmagos teljesítményét)

Motherboard: ASUS B150-Pro

RAM: Kingston HyperX Fury 1x16GB 2133Mhz DDR4 CL14

PSU: Seasonic S12II 430W

A tápban az utóbbi időben elbizonytalanítottak, hogy "épphogy elég lesz", de azért bizakodó vagyok. Worst case scenario, veszek egy 500W-osat.

2016. júl. 17. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!