Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I3-6100-as proci ideiglenesen...

I3-6100-as proci ideiglenesen ki tudja hozni a 710M teljesítményét grafikailag?

Figyelt kérdés

Mármint megnéztem, összehasonlítás szerint azonos a kettő, mármint a 6100-ban található integrált kari meg az X éves laptop kártya, a kérdés csupán az, hogy képes lesz-e vajon úgy kihozni a teljesítményt hogy közben ugye processzor feladatokat is ellát...

Mármint szeretnék venni videókártyát, de várom a 460-470-es szériát, viszont mindenképp kellene most gépet vennem és egyelőre nagy igényeim sem nagyon vannak...

2016. júl. 2. 00:43
 1/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Jó lesz.
2016. júl. 2. 01:01
 2/10 BM-Striker ***** válasza:
Igen, simán hozza 710m szintjét HD Grphics 530, főleg dual channel DDR4-gyel.
2016. júl. 2. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:

"hogy képes lesz-e vajon úgy kihozni a teljesítményt hogy közben ugye processzor feladatokat is ellát... "

A processzor nem úgy működik, hogy van egy futószalag amin van 1 munkás és mindig csinálja amit elé raknak.

Inkább úgy képzeld el mint egy gyárat, ahol van egy csomó futószalag, meg több millió munkás.

A futószalagok(magok, igp stb) simán tudnak egymás mellett működni

2016. júl. 2. 05:28
 4/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy csak azért fog venni 2x 8 gb ramot hogy duall chanelben menjen de ki tudja.. 8-9 ezerért van értelmes 8 gb ddr4 memmória már.
2016. júl. 2. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet venni 2*4 GB ramot is
2016. júl. 2. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet de 2 slotos alaplaphoz mert gondolom a legolcsóbbat venné meg , minek vegyen 2x4 gigát ? 1x8 -at szoktunk ilyenbe.
2016. júl. 2. 09:37
 7/10 A kérdező kommentje:

4 slotos, még nem döntöttem el melyiket veszem de vagy ez:

[link]

vagy ez:

[link]

első helyen meg ez:

[link]

Azért az ASUS-t tartom az első helyen, mert itt azért jobban leírja a lényeget.

2016. júl. 2. 11:29
 8/10 R.;M.; ***** válasza:
Veheted bármelyiket mivel ahogy nézem mind B150 chipset-es.Azt vedd meg ami neked a legjobban tetszik vagy a keretedbe bele fér.Én Gigabyte-ot vennék, de ez az én véleményem.Nekem az jobban tetszik is meg már a mostani deszkám is az.(Gigabyte GA-Z170-D3H, e abban egy non K-s i5-6600-as csücsül.) Na meg mivel eleve mind 4 memória slot-os így a 2x4 GB memória elég.Ha később kevésnek bizonyul mehet bele még 2x4 vagy esetleg ha több kell 2x8.(Bár mostanság még a 8 GB memória is elég, de később a 16 is sokáig elegendő lesz.)
2016. júl. 2. 13:17
 9/10 R.;M.; ***** válasza:
Egyet kihagytam mondandómból.Én M-ATX lapot nem vennék.Csakis simát.Lehet nagyobb, de legalább nincs rajta minden összecsúfolva.Jobb a szellőzése is ha nagyobb mivel nagyobb a hőleadó felülete.Másrészt a rá épített alkotó részek sincsenek egymáshoz közel.Ami szintén alacsonyabb hőt jelenthet.
2016. júl. 2. 13:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Nos azóta megvettem és pozitív csalódás.

Gyakorlatilag "mindent" visz, amit eddig is használtam. Játszani ritkán játszok, de pl. a Photoshop megy már integráltan is, nem kell hozzá külön "kártya".

A League of Legends szintén megy vele viszonylag jó felbontással fullHD képernyőn. Meg a Civilization 5-öt próbáltam még, ott gond van már az 1920-as felbontással, viszont az 1600-as felbontást viszi úgy, hogy alapbeállítással, néhol high, néhol nem a minőség.

2x4GB Kingstone HyperX DDR4 hajtja dual chanelben.

Asus B150M-Plus az alaplap és egy ADATA S550 SSD 240GB a merevlemez.

Akartam/akarok venni 460/470 RX-et, de most így erősen morfondírozok meg-e éri-e egyáltalán. A jó az egészben hogy 5 venti + a CPU megy a gépemben így a hőfok még a 40 celsiust sem lépi át alapjáraton 28-30 körül mozog ha játszom akkor felugrik 40 környékére, vagyis ez a széria kifejezetten nem hajlamos melegedni.

2016. júl. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!