I5-4690 kihajtana egy GTX 980-at? És a Ti-t? Megérheti váltanom sima 980-ra?
Gondolkodom majd egy VGA-újításon, a mostani R9 290X-emről. Bár nem tudom, megérné-e GTX 980-ban gondolkodni, vagy annyira nem volna számottevő a különbség? Vagy, ha már váltok, inkább 980 Ti-t vegyek?
Egyébként milyen gyártókat ajánlotok GTX 980/980Ti-hez, ár/érték arány és hűtés szempontjából?
A tápom egy FSP Raider 650.
A 980 nem sokkkal erősebb, akkor már a 980ti-re érné meg váltani.
A tápod bőven elég bármilyen egy gpu-s konfigba.
Amúgy mire nem elég a 290x?
Az igényeimnek többnyire elég, különösebben nincs vele gondom, a melegedésen kívül.
A kérdés félig-meddig elméleti.
Néztem teszteket, úgy látom, a sima GTX 980 inkább csak az nVidiára optimalizált játékokban teljesít kedvezőbben a 290X-nél. De egyébként szinte egy szinten vannak.
Innentől igazából tárgytalan a sima 980-ra vonatkozó rész. Egy Ti-vel hogy bírna el a procim?
A válaszokat köszönöm.
Köszi a tippet. Kezdem én is úgy érezni, hogy érdemesebb.
Én már semmiképp nem vennék egy 200e fölötti kártyát 4-5 hónapra a Polaris előtt.
Ha nagyon melegszik a 290X:
1.Jól szellőző helyen legyen a gépház (ne begyömöszölve valami lyukba)
2.Ha már nincs rajta garancia pasztázd újra
3.Tegyél ventiket a házadba,vagy vedd le a gépház oldalát
4.Játékokban kapcsold be a Vsyncet (ez tuti segít) Bár ha megcsinálod az előzőket akkor már nem kellene melegednie
Btw. melyik gyártótól van a 290Xszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!