Ez a processzor hogy vinné a GTA 5-öt?
Sziasztok. Vettem egy 4gb os r7 370 videókártyát. az lenne a kérdésem, hogy a mostani processzorom tudná e hozni azt a telejsítményt ameddig feltudom húzni a grafikát az r7 370 el? (közel full vagy akár full). tehát egy high-ultrán menne e ezzel a procival:
AMD A8 7600 3.1ghz
HA nem, akkor ez hogy vinné?
AMD Athlon II X4 860K processzor (ezt csak akkor írjátok, ha az a8 nem sokat tud.)
Gta 5(High)-on minimum ?!
Hát már nem azért de ez kicsit sok, sok lehetőség van a grafikába, ott az advanced fül is külön. Ahhoz hogy MINDENT de tényleg MINDENT max-ra felhuzz, az gtx 980 , i7 kombónak való.
1440x900 as a monitorom. az r7 370 et még nem vettem meg. csak úgy írtam ki mert azt hittem így érthetőbb.
egy 1GBos HD 6870 el játszok vele, minden normálon van kivéve az antrizotópikus szűrés 16x, meg az msaa 2x. ezen kívül minden normál és kb 40-50 fps. a hd 6870 el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!