Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a processzor hogy vinné a...

Ez a processzor hogy vinné a GTA 5-öt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vettem egy 4gb os r7 370 videókártyát. az lenne a kérdésem, hogy a mostani processzorom tudná e hozni azt a telejsítményt ameddig feltudom húzni a grafikát az r7 370 el? (közel full vagy akár full). tehát egy high-ultrán menne e ezzel a procival:

AMD A8 7600 3.1ghz

HA nem, akkor ez hogy vinné?

AMD Athlon II X4 860K processzor (ezt csak akkor írjátok, ha az a8 nem sokat tud.)

2016. júl. 12. 19:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
A processzor teljesítménye nem függ a grafikai részletességtől sem a felbontástól.
2016. júl. 12. 19:22
 2/26 MGéza ***** válasza:
Minél nagyobb a felbontás, annál jobban bírja a proci. Hogy miért? Mert a grafikát a gpu állítja elő, tehát ha a gpu gyorsabban küldi az adatokat(sok képkocka) a cpu lemarad és belimitál(cpu limit). Tehát így elsőre azt mondanám hogy az A8 nem egy erőgép, de van hozzá 4 magja hogy bírja.Mindenesetre a lényegi része a kérdésnek lemaradt, hogy milyen felbontás mellett tervezed felhúzni a beállításokat?
2016. júl. 12. 19:30
 3/26 k.patrik96 ***** válasza:
Saját tapasztalatom nekem A8-5600k van 4,3 Ghz-re húzva egy Asus Strix Gtx 960-al ami szintén tuningolt kiadás...hát mégse tudok mindent felhuzni grafikába, hogy szépen laggmentesen menjen a játék. Az a baj, tudom énis hogy ezek a cpu-k nem igen garantálnak stabil fps-t. Nem hiszem hogy te azzal a két hardverrel tudnál max grafon játszani. Az a 860k picivel talán jobb mint az én A8-am. Szóval még azzal se lenne olyan nagy ugrás, de minimálisan biztos javulna az FPS.
2016. júl. 12. 19:31
 4/26 MGéza ***** válasza:
2 vagyok. Értelemszerűen minél gyengébb a procid, annál hamarabb fogsz cpu limitbe futni. Tehát ebben a lapban ha belemegy, egy 860k-880k sokkal jobb teljesítményre lesz képes, már csak a natív órajel többlete miatt is.
2016. júl. 12. 19:34
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) tehát célszerűbb lapot váltani és egy fx 6300? kb csak az a baj hogy nincs rá keretem. ha új alaplap is kell akkor az nem azonnal lesz
2016. júl. 12. 20:11
 6/26 k.patrik96 ***** válasza:
Ha maradsz az AMD-nél és majd ha megtudod magadnak engedi akkor váltsd le az FM2-öt AM3+-ra .
2016. júl. 12. 20:16
 7/26 A kérdező kommentje:
hát nem muszáj az amd. ha már új alaplapot veszek akkor olyat amit később lehet bővíteni oylan procit, és ami nem drága
2016. júl. 12. 20:46
 8/26 MGéza ***** válasza:
Olyan intel nincs ami az AMD-hez képest nem drága és olyan sokkal jobb is. Egy i3 30000 körül kezdődik és az is alig jobb egy 860-880k szintnél. Igazából egy platformváltás i5-ben gondolkodva érné meg.
2016. júl. 12. 21:11
 9/26 anonim ***** válasza:
Ezt mivel tudod alátámasztani? Az i3-6100 konkrétan az fx8350 szintet hozza.
2016. júl. 12. 21:17
 10/26 MGéza ***** válasza:
Miben is? Azért ne nevettesd ki magad. Én elhiszem meg tudom is hogy jobb az intel, főleg magonkénti teljesítményben, de az i3 bizonyos alkalmazásokban ha szénné húzod, akkor sem fog egy 8 magos fx szintjén teljesíteni, ez nettó baromság.
2016. júl. 12. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!