Ez a processzor hogy vinné a GTA 5-öt?
Sziasztok. Vettem egy 4gb os r7 370 videókártyát. az lenne a kérdésem, hogy a mostani processzorom tudná e hozni azt a telejsítményt ameddig feltudom húzni a grafikát az r7 370 el? (közel full vagy akár full). tehát egy high-ultrán menne e ezzel a procival:
AMD A8 7600 3.1ghz
HA nem, akkor ez hogy vinné?
AMD Athlon II X4 860K processzor (ezt csak akkor írjátok, ha az a8 nem sokat tud.)
https://www.youtube.com/watch?v=I-JtmIfS4sw
Ha egy kicsit is utána néztél volna a processzorok felépítésének és felismernéd, hogy az intel és az amd teljesen más egységet ért egy mag alatt, akkor nem hordanál össze ilyen baromságot. Szigorúan egy család alatt szabad csak magszámot nézni.
Eggen... 4.47 hány százaléka is a 6.94-nek? Na gyorsan matekozd ki nekem, aztán ha megvagy vele, akkor fuss neki még egyszer ennek az egy szintnek! :) És nem, a cinebench nem olyan progi, ami a procik általam említett képességeit teszteli, olyan nincs a videóban! Taníts mester, kérlek! :)
Kérdésre válaszolva, tényleg ne siess ezzel a cserével sehová. Fx-re szerintem ne válts, oda már nem érkezik fejlesztés, új proci vagy bármi más. De szigorúan játékra jobb az i3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!