AMD FX6300 VS AMD ATHLON 880K?
Mi az előnyük, hátrányok? Melyik teljesít jobban 1. munka (videóvágás) 2. játék alatt?
NE Ajálnjátok az I3 6100-at....nem szerepel a kérdésben!
FX6300:
Több mag.
880K:
Olcsóbb.
Nagyobb órajel.
Sokkal jobb gyári hűtő (nem kell cserélni).
Fejlettebb architektúra.
Újabb, jobb support.
FX szériát már nem érdemes venni.
#4 ez igy van,de ha a raw powert nezzuk,meg mindig az FX a jobb.ezt single threadre ertem,multit nyilvan viszi a +2 mag miatt.
Orajel meg annyira nem lenyeg szerintem,leven szorzozarmentesek.meg az FX jobban ki van hegyezve extrem orajelekre,konnyebb felrangatni mint egy fm2-es procit.
En vagyok megint..
Az rendben van,hogy ujabb architektura,frissitett cucc,stb,de az egesz platform apukra van tervezve...lehet hogy az FX tobbet fogyaszt,melegebb,de attol meg mindig erosebb.ha teljesitmeny kell,az van jelenleg amd-tol a toppon.
Es ugye az nyilvanvalo hogy csak hasznaltan eri meg,ujonnan tenyleg penzkidobas.
De nem kezdek el vitatkozni,mivel annyian irjak a 880k-t biztos en vagyok a hulye.
nem te vagy a hlye a kérdező viszont az!
"NE Ajálnjátok az I3 6100-at....nem szerepel a kérdésben!"
szerintem céltudatos kötekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!