Miért van kevés FPS-em?
Figyelt kérdés
Most vettem egy-két új alkatrészt a gépbe ( egy ASUS GTX950 videókártyát és még 2x4GB Hyperx RAM-ot ) és valamiért a Leauge Of Legends-ben a várhatónál kevesebb FPS-em van. Én a processzorra gondoltam mert az csak egy A6-6400K , hogy talán az miatt lehet ez. Szerintetek ? :O A válaszokat előre is köszönöm! ( Minden drivert feltelepítettem ).2016. júl. 6. 20:06
1/13 3 napos mákos lecsó válasza:
Feltetted a drivert?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen fel :)
2016. júl. 6. 20:08
3/13 anonim válasza:
Mivel egy olyan játékról van szó, amit nem lehet vga gyilkosnak nevezni, így igen, a processzorod a gyenge.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem !
2016. júl. 6. 20:12
5/13 3 napos mákos lecsó válasza:
De mennyi FPS-ed van (1. hozzászóló vagyok)
Nekem egy Pentium g3260 procival 4gb rammal és egy XFX HD5850-es videókártyával maxon HUD animációkkal 100FPS fölött van FullHD-ban. (6 éves kártya) Ha neked nincs ennyi, akkor igen, kijelenthetjük ,hogy kevés a procid.
6/13 A kérdező kommentje:
Ilyen 100 körül de lemegy akár 80 ra is :D de a haveromnak gyengébb kártyája van viszont i3-as processzora van. Szerintem is a processzor a gond . Amilyen procit néztem ( ez a legjobb amit beletudok rakni az alaplapomba) A10-7870K ez jó lenne e ?
2016. júl. 6. 20:19
7/13 anonim válasza:
de hány Hz-es a monitorod?
Ahány Hz-es a monitorod, annyi FPS-t tud megjeleníteni. Ergó a hétköznapi monitorok nagy része 60 Hz-es, vagyis 60 FPS-t tud adni. Ráküldhetsz te neki 120-at, de csak 60-at fogsz látni a monitor miatt.
8/13 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy hiába van 250fps-ed nem látsz csak valszeg 60-at a monitorod miatt.
Nekem is lehetne 300 felett, de le van fixálva 80-ra és így sose esik le 60 alá.
Neked is ezt javaslom hogy fixáld le 80-ra és akkor nem fog lemenni 60 alá.
9/13 3 napos mákos lecsó válasza:
Azért szeretnénk több FPS-t ,hogy legyen "tartalék" minden esetre, valamint stabilabb úgy a játék.
10/13 anonim válasza:
Az a vicc, hogy az emberi szem ilyen 60 fps felett már amúgy se nagyon lát különbséget. Úgyhogy a felett kb csak arra jó, hogy kiverheted a tudatra, hogy milyen faxa géped van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!