Töredezettségmentesítés után kevés hely lett a gépemen. Hogyan tudnék újra helyet felszabadítani?
Figyelt kérdés
defraggler-t használok2016. jún. 6. 06:35
2/7 A kérdező kommentje:
Defraggler-el elkezdtem töredezettségmentesíteni a gépemet. 39 % volt töredezett és le tudtam csökkenteni 31%-ra. A 120 GB szabad helyből kB 20 GB maradt. A winchester 500 GB-os.
2016. jún. 6. 12:23
3/7 anonim válasza:
Ez vagy valami bug, vagy te néztél félre valamit, mert a defragment nem fog elvenni a szabad helyből, csak fizikailag áthelyezni egy darab blokkot egy másikra a lemezen.
4/7 A kérdező kommentje:
Piriformos Defraggler-t használom.
2016. jún. 6. 15:38
5/7 A kérdező kommentje:
Mindegy. Megtaláltam, hogy hogyan kell.
2016. jún. 7. 12:38
6/7 anonim válasza:
Akinek még ilyen problémája akad, annak illene itt hagyni a megoldást, hogy lássa.
Plusz engem is érdekelne, hogy mi volt ez az egész.
7/7 A kérdező kommentje:
Amikor a Defraggler-t használtam, valamiféle árnyékmásolatok jöttek létre, miután töredezettségmentesítettem. Ezek foglalják a helyet.
Itt egy videó a törlésük folyamatáról
2016. jún. 8. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!