Hol a hiba a setupban? Miért kevés az FPS?
Légy szíves segítsetek megfejteni nekem azt a rejtélyt, hogy miért nem futnak megfelelően a játékok a gépemen, holott nem olcsóságokból lett összerakva.
Leírom a pontos specifikációkat:
Proci: - AMD A10-6800K 4.4Ghz
Video kártya: - AMD Radeon R9 270 DirectCU II OC 2GB
Táp: - Cooler Master (500W)
Alaplap: - ASRock FM2A85X Extreme 6
RAM: - HyperX 8GB (2x4)
Windows 10: - 64 bit
A GTA 5 olyan 24-30 FPS el fut normál,high on. Szerintem nem ennyinek kellene lennie.
(Azt, hogy nem olcsóságokból van összerakva, azt képletesen értem, tudom, hogy vannak jóval komolyabb setupok is)
Ez a GTA5 ajánlott követelményeinek megfelelő gép, ami általában azt jelenti, hogy normálon beállítások melett fut értelmesen. High-ultrákhoz mindig sokkal izmosabb gép kell mint az ajánlott.
Egyébként a játékbeállításokban is érdemes lehet körülnézni, ha hülyeségek vannak bekapcsolva, nemcsoda, hogy elvész az FPS
r9 270 húzza le, az ajánlott az kb minden közepesre állítva értendő. Magas beállítások mellett (főleg ha van élsimításod is, xaa 2x, xaa 4x stb) sajnos kevéske.
Első körben szedd le az élsimítást, utána próbálkozhatsz közepes árnyék beállításával, ezek meg szokták dobni az fps-t rendesen.
Te egy jó 2 éve megjelent kártyáról beszélsz, ami alapjáraton rossz volt (lásd r9 290, ott dobják ki vagy cserélik le, ahol tudják), magas beállításoknál a GTA 5 egy R9 380 4gb-ot is leizzaszt, az se tudja a fix 60 fps-t produkálni.
Nekem még gtx 970-nel is volt fps dropom városon belül fullHD-ban 45-50 fps-re pedig ez egy 100e+os kártya, szóval akkor miről beszélünk?
Érdekes, nekem egy MSI GTX 750 Ti 2GB OC TF-el, 8GB ram-al, Windows 10-el, Athlon II X4 635-el Very High-on 45-50FPS-em van.... Meg egy 400W-os táppal, bár nemsokára le akarom cserélni, mert kezd kevéske lenni.
Próbálj meg minden háttérben futó, töltő alkalmazást, és arra az időre windows frissítéseket kilőni, mert főleg a windows frissítések telepítése tudja lehúzni a gépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!