Miért kapcsol be ilyen lassan a gépem?
Összeraktam egy gépet, itt vannak a specek:
A videókártya ideiglenes de nem hiszem hogy ez lenne kifejezetten a gond. Amikor hidegindítás van akkor mindig bekapcsol a gép aztán kikapcsol pár mp múlva és magától újra visszakapcsol és utána már rendesen bootol.
Minden bekapcsolás SSD-vel is több mint 30 mp és nem értem miért. Hidegindításon túl már máshogy viselkedik de már az első bekapcsolás óta ez van. Benyomom a gépet és ventik felpörögnek fények felkapcsolnak, utána pár másodpercig CPU_LED világít aztán VGA_LED világít aztán BOOT_LED világít, közbe képernyő tök sötét nem történik semmi. Mobo debug code közbe pörög folyamatosan változik de leellenőriztem a debugcode megegyezik az éppen világító leddel az alaplapon. Ha ezek a ledek lementek (darabonként 2-3 mpig világít) aztán jön az ASUS alaplap boot kép minden okés onnan már jól megy, bejön a windows logó el sem kezd tölteni és windows már bent is van. Kb 40 másodperc telt el ami a HDD-s gépemen jellemző. Körülbelül ennyi lenne a probléma, még nem oldottam meg bár remélem ti fogtok tudni segíteni ebben. Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!