Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a pc-m?...

Miért nem kapcsol be a pc-m? Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
alaplapot cseréltem benne, szerintem mindent jól kapcsoltam össze, már sokszor csináltam ezt. és most ha beinditom a gépet, kb, 2 másodperc múlva kikapcsol, és azután csak akkor kapcsolom be ha kihúzom az alaplapról az áramot, és vissza. mit tegyek??
2016. jún. 8. 14:59
 1/7 A kérdező kommentje:
azt még hozzá tenném hogy pörögnek a ventik is, de vagy másfél másodperc múlva leáll a gép
2016. jún. 8. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Valahol valami nem érintkezik rendesen, vagy zárlatos. (Pl. szokott lenni gond a csavaroknál, ha nem jó a szigetelés.)

Szedd szét újra, nézd meg, hogy a házba be nem építve elindul-e csak a szükséges minimum hardverekkel, és ha igen, akkor apránként, nagyobb körültekintéssel rakd össze újra. Először szintén csak a minimumot, tesztelés, és ha oké, akkor mehet tovább.

2016. jún. 8. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:
először úgy raktam össze hogy bent se voltak a gépházban a hardverek.. és ez a próbléma, akkor is fent állt.
2016. jún. 8. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:
nem lehet az az ok, hogy gyenge a tápegységem hozzá? 500 wattos. alaplap pedig GIGABYTE AM3 GA-990XA-UD3
2016. jún. 8. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
"500w-os tápegység" kb annyit mond mintha azt mondanád hogy az autódban fekete színű a váltó. tudod van pontos típusa is.. először alap kérdés:távtartó csavar van?
2016. jún. 8. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:
fsp hexa 500 watt
2016. jún. 8. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a cpu csatlakozó által használt ág 18A (216W) leadására képes, az FX-9590 pedig 225W-t kér. Ezen kívül még pár dolog zajlik azon, úgyhogy lehet nem túl szerencsés egy csúcskategóriás alaplaphoz egy irodai tápegységet rakni. Ha már fsp, minimum egy Hydro G széria.
2016. jún. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!