Miért nem kapcsol be a számítógépem?
Figyelt kérdés
Szerelés miatt kivettem az egyik ramot a kettőből, de nem csináltam vele semmit, csak az asztalon hevert. Mikor visszaraktam, nem kapcsolódott be a gépem. Mindent ugyanúgy van, mint előtte, mégsem hajlandó bekapcsolódni.2016. jún. 2. 17:35
1/20 anonim válasza:
Próbáld meg másikba ram slotba rakni vagy még 1 próba.
3/20 A kérdező kommentje:
Igazából ezen a gépen semmit, csak lefényképeztem a ramokat. Másik gépet szereltem csak
2016. jún. 2. 17:43
4/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már különböző kombinációkban berakni a ramokat a slotokba, de így se működik. Kivettem egyet, és a másikkal próbáltam végig, de semmi.
2016. jún. 2. 17:45
5/20 anonim válasza:
Ventik megindulnak? vagy némaság?
6/20 anonim válasza:
Alaplapi led világit? Ha igen, akkor esetleg csinálhatnál egy CMOS resetet.
7/20 A kérdező kommentje:
Néma csend, nem reagál
2016. jún. 2. 17:52
8/20 anonim válasza:
Bagatel: Tápod nem kapcsoltad le hátul? Bocs...:)
9/20 A kérdező kommentje:
Nem XD azt is próbáltam többször le és felkapcsolni, de az sem segített
2016. jún. 2. 17:57
10/20 anonim válasza:
Pattintsd már ki belőle az elemet, egy pár percre, és vedd ki a kivett ramot is, próbáld meg 1-el. Húzd már le a 20/24-es ATX csatit és a 12V CPU csatit is, lehet kontaktos valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!