Miért nem kapcsol be a számítógépem?
Figyelt kérdés
Szerelés miatt kivettem az egyik ramot a kettőből, de nem csináltam vele semmit, csak az asztalon hevert. Mikor visszaraktam, nem kapcsolódott be a gépem. Mindent ugyanúgy van, mint előtte, mégsem hajlandó bekapcsolódni.2016. jún. 2. 17:35
11/20 anonim válasza:
...miután visszadugtad...alaplapi led?
12/20 A kérdező kommentje:
Mondom, semmi nem világít, semmi nem zúg, mintha nem is lenne áram alatt, kivéve, hogy hátul a táp bekapcsoló gombja pirosan világít( ahogy szokott, ha bedugom a gépet)
2016. jún. 2. 18:10
13/20 anonim válasza:
Akkor ez így látatlanba is táp lesz... :( Próbáld meg egy másik táppal, ha van lehetőség. A tápkábel hibáját is kizárhatjuk, ha világít a tápon a led...
Sanszos a csere, milyen táp?
14/20 A kérdező kommentje:
Miért lenne táp baja? Ahhoz hozzá sem nyúltam, és soha semmi baj nem volt vele. Chieftec gps 550ab a
2016. jún. 2. 18:22
15/20 anonim válasza:
Azért mert elég nyilvánvaló. Áram bemegy,ki nem jön semmi.
Persze nem 100%.
Akkor nyugodtabb lennél, ha azt írtam volna, hogy alaplap? :)
Teszteld másik táppal,az a biztos. Amire az van írva, hogy Chieftec, az is meg tudja adni magát. Esetleg mérd ki multiméterrel, van e benne áram.
16/20 A kérdező kommentje:
Most nagy ritkán mikor megnyomom, hallatszik egy kattanásféle, ami akkor szokott, mikor bekapcsolódik, de aztán megint semmi.
2016. jún. 2. 18:48
18/20 A kérdező kommentje:
Viszont ha feldugom rá az egerem meg a billentyűzetem, akkor világítanak, tehát kijut a tápból az áram
2016. jún. 2. 19:08
19/20 anonim válasza:
De arra nem elég, hogy az ATX ágon is meglegyen a cucc. Vagy az alaplap a ludas. Ezt kizárni csak egy másik táppal tudod tesztelés után...
Hát ezt látni kellene... ez vagy valami nyomorult kontakthiba, vagy hardver...
20/20 A kérdező kommentje:
Na, addig kombináltam, rakosgattam a ramokat, míg végül bekapcsolt <3 mondjuk bekapcsolt, aztán leállt, majd megint bekapcsolt, megint leállt, megint bekapcsolt, és most azóta működik :D
2016. jún. 2. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!