Samsung galaxy s4 nem kapcsol be?
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy samsung galaxy s4 típusú telefonom nem kapcsol be. Tegnap Messengeren ismerősöm küldött képet, amit megnyitottam, amire egyszer csak kikapcsolt a telefon, és azóta nem kapcsol be.
A kép biztos, hogy nem vírus, és nem is vírusos, mert megnéztem számítógépen, és csak egy sima fotó, egészen biztos, hogy nem vírus.
A telefont feltöltöttem, megcsináltam minden dolgot, amit neten ajánlottak (hangerő felfele gomb nyomása után bekapcsolás/ hangerő lefele gomb+menü+bekapcsolás) semmire se reagál. Bekapcsolni bekapcsol, kiírja, hogy samsung galaxy s4, a fekete háttér elkezd szürkén villogni, és ennyi, nem megy tovább, és nem is hoz be semmit, amit az előbb leírt kombinációk lenyomása után várnék.
Bárkinek volt már hasonló tapasztalata?
Délután leviszem szervizbe, de tekintve, hogy hó vége van, nem nagyon van pénzem egy több 10.000-res szervizre, és jó lenne valahogy itthon megoldani a problémát.
Mindennemű választ hálásan köszönök, nagyon fontos lenne, mert így jelenleg telefon nélkül maradtam, és rengeteg hívást várnék :(
az aksinak nincs baja.
Elvittem szervizbe, ott azt mondták, hogy szoftver hibás... hát most várom, hogy kész legyen.
Azért köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!