Miért nem látszik az új merevlemez?
Figyelt kérdés
Vettem egy új merevlemezt a gépbe, bekötöttem, és semmi. Rámentem a számítógép kezelésre, ott ez fogadott:
Mi ez a Lemez 0-nál a 465,76 Gb nem lefoglalt, és a Lemez 1-nél a 931,51 Gb nem lefoglalt, nem értem. Valaki esetleg ért hozzá?
2016. jún. 7. 11:29
1/3 MGéza válasza:
Hm, ebből úgy látszik, mintha nem lenne particionálva, ugyanis betűjel szerint létezik, tehát a gép elvileg látja. Nekem a pendrivem-nél volt hasonló probléma, a 8gb-t valami 50mb-nek látta, mivel nem volt particionálva. Nekem a Minitool partition wizard segített a gondon.
2/3 P.O.C. válasza:
Új belső merevlemezeken, SSD -ken nincs partíció se. Neked kell létrehoznod. Nem kell hozzá semmilyen csoda szoftver, ott helyben a lemezkezelőben is meg tudod csinálni.
Jobb katt rá--> Új partíció vagy kötet létrehozása. Megjelenik egy varázsló, a több meg már adja magát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült kötet létrehozásával :)
2016. jún. 7. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!