Lehetséges hogy meghalt a videókártyám ramjának a fele, a mikrofon, meg a merevlemez?
Grafikus vezérlő : nVidia® GeForce® 920M
Grafikus vezérlő memória : 2 GB
Ebből a 2gb memóriából a GPU-Z, a programok, játékok csak 1 gigát látnak...
És a laptopot mindenhol 2 giga vid.rammal forgalazzák/ták. Itt lehetséges az hogy a "fele" meghalt?
A mikrofon zajos, torz, recseg, háttérzaj az nagyon hallatszik, zúg, stb... ( Skype, hangrögzítő amivel használom ) Emiatt többen panaszkodtak már..
A merevlemez jelző led kikapcsol,lefagy a gép, az egér sem mozog, leáll í hűtés és nem tudok semmit se csinálni, csak hosszan nyomni a bekapcs. gombot amíg ki nem kapcsol a gép...
Köszi!
Ellenőrizd, akár az Aidával, akár az Eszközkezelővel vagy Feladatkezelővel, hogy akkor végül is VALÓJÁBAN mennyi RAM van a gépedben.
A szerviznek sorolj fel minden hibát, mert egy hiba oka lehet teljesen máshol is, mint ahol azt mi, nem hozzáértők tippelnénk. Esetleg a szerviznek adj oda egy CD-t is, a gépedről lementett képernyőképekkel, fényképekkel, a BIOS Setupról készült fényképekkel, egy Aida-riporttal, ez segítségként is felfogható, meg intelemként arra, hogy ne próbáljanak meg átverni. És valóban fényképezz le mindent, jegyezz fel mindent, legfeljebb majd kidobod ezeket, amikor a géped meggyógyult.
Én egy vadonatúj eszköz kibontásakor is fényképezek, minden eshetőségre. Mit tudom én, hogy valamiért nem lesz-e szükség rá? Aztán amikor látom, hogy minden rendben van, kidobom azokat a képeket, amelyek nem kellenek. És megtartom azokat, amelyek egyszer még esetleg hasznosak lehetnek. Az unokahúgom új gépének a belsejét-külsejét, a BIOS lapjait, a lemezegységeket, RAM-okat végigfényképeztem, lementettem a diksikat. Így amikor kellett neki egy kiegészítő RAM, meg egy előlapi USB, akkor itthonról pontosan tudtam, hogy milyen, hová, mennyi, merre, és megrendeltem neki, ott aztán betettem, és hajrá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!