HDD formázás nélkül belelehet tenni egy másik HDD mellé úgy hogy mind a kettőn van operációs rendszer? (Többi lent)
Van most egy win7es közép kategóriás (nem gamer) számítógépem 500GB HDD-vel, meg van egy régi gép ami kb 70 GB-os Windows xp-s, de tele van családi képekkel amit nemszívesen törlök le (nagyon nem szeretném letörölni)
AZÉRT FONTOS MERT AZ 500GB HDD ÚJRA SZERETNÉM TELEPÍTENI és a rajta lévő családi képeket a kis HDD RE tenni amin még több kép van.
Hozzá teszem nem vagyok profi az ilyenekben mindent amit tudok barátoktól
Tudom (Skpe-on keresztül tanultam :) ), de nem szeretnék minden problémával hozzá rohanni fölég így értségi időszakban.
Igen, de a másik vinyót csak telepítés után szereld be. És a boot -olást úgy állítsd a BIOS -ban, úgy az utólag beszerelt vinyó legyen az utolsó.
Ha telepítés alatt bent van mint két vinyó, akkor az a baj, hogy boot menüt hoz létre a telepítő, mert érzékeli a másik vinyón is az operációs rendszert.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Lenne még néhány tudni való mielőtt valamit szétbarmolok.
Meglehet csinálni azt, hogy jelenlegi Windows7-es gépbe beteszem a kicsi HDD ( botolási sorrend be állításával persze) a nagy merevlemezen lévő képet átviszem a kicsire
aztán kiveszem a kicsit a nagyot újra telepítem és vissza a kicsi?
mikkor fent levő dolgok közül másodjára teszem be a merevlemezt akkor is kell biosba valamit állítani?
ha minden kész a képek és az operációs rendszer a helyükön akkor a kicsin levő operációs rendszer alkotó elemeiből szabad letörölni dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!