Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor hiba? Lent

Monitor hiba? Lent

Figyelt kérdés
Van egy LCD monitorom,amit most vettem észre,hogy kikapcsolás után még pár másodpercig halványan de el tudom olvasni ami meg volt nyitva a kikapcsolás előtt. Ennek mi lehet az oka
2016. máj. 31. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Beleégett a kijelzőbe.

Ezzel nem tudsz csinálni semmit.

Anyámék a TV-ben az RTL-t nézik rengeteget és a logója beleégett a kijelzőbe, ennyi, még akkor is el lehet olvasni, ha teljesen ki van kapcsolva és áramtalanítva.

2016. máj. 31. 12:12
 2/3 A kérdező kommentje:
de régen szerintem nem volt ilyen és úgy tudtam ez a beégés csak CRT nél működött.
2016. máj. 31. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Például amikor egy hosszabb BF3 menetet játszok haverommal (3000 ölés kell ami 64 főnél is qrva sokáig tart) akkor a számáló simán beleég a minotorba, persze mivel nem 0-24-ben az van ott így idő után eltűnik, de vigyázni kell vele.

De kikapcsolás után nekem pl a tálca szokott sokáig látható lenn, mert az utolsó 2 órát amit gépezek azt a neten töltöm, akkor pedig a tálca mindig látható.

2016. máj. 31. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!