Monitor hiba? Lent
Figyelt kérdés
Van egy LCD monitorom,amit most vettem észre,hogy kikapcsolás után még pár másodpercig halványan de el tudom olvasni ami meg volt nyitva a kikapcsolás előtt. Ennek mi lehet az oka2016. máj. 31. 11:12
1/3 anonim válasza:
Beleégett a kijelzőbe.
Ezzel nem tudsz csinálni semmit.
Anyámék a TV-ben az RTL-t nézik rengeteget és a logója beleégett a kijelzőbe, ennyi, még akkor is el lehet olvasni, ha teljesen ki van kapcsolva és áramtalanítva.
2/3 A kérdező kommentje:
de régen szerintem nem volt ilyen és úgy tudtam ez a beégés csak CRT nél működött.
2016. máj. 31. 12:21
3/3 anonim válasza:
Például amikor egy hosszabb BF3 menetet játszok haverommal (3000 ölés kell ami 64 főnél is qrva sokáig tart) akkor a számáló simán beleég a minotorba, persze mivel nem 0-24-ben az van ott így idő után eltűnik, de vigyázni kell vele.
De kikapcsolás után nekem pl a tálca szokott sokáig látható lenn, mert az utolsó 2 órát amit gépezek azt a neten töltöm, akkor pedig a tálca mindig látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!