Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem jön be semmi a monitoron,...

Nem jön be semmi a monitoron, de a gép bekapcsol! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A délelőtt folyamán be volt kapcsolva a gép, majd képernyőzárra kapcsolt, és mikor legközelebb használni akartam már nem jelent meg semmi. A monitor, a gépház is áram alatt van, a gép újraindítása után megjelent az msi logo de aztán semmi, csak nagy feketeség. Nem monitor hiba, mert a tv-re átkapcsolva is ugyanez van. Tudtok segíteni?

2016. máj. 16. 14:56
 1/5 anonim válasza:
Húzd ki hátul a táp kábelt. Majd dugd vissza.
2016. máj. 16. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Dugd át interalt videokartyara. Ha ugy jo akkor a vga elromlott
2016. máj. 16. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a vidikari megadhatta magát. Próbáld ki amit a 2# írt.
2016. máj. 16. 15:03
 4/5 anonim válasza:
2. Nem hinném, hogy a videókártyája ment volna tönkre. Nem tudom milyen alapon, de vannak nagyon érzékeny gépek... Barátnőmé olyan ha képernyőzára megy csak úgy ad képet, ha újra indítom v ha táp kábelt húzom le. Találkoztam olyan gépes is hogy zsír új ramott raktam bele. És még képet sem adott, csak ha alaplapról le húztam a kábeleket. Kérdező próbáld meg lehúzni, a kábelt a tápról. Vagy az alaplapról a táp egység kábelét... Ha minden igaz jó lesz. Ha nem akkor próbáld úgy ahogy, a 2 írta... Am ha rossz lenne, a videókártyád MSI logó sem jönne be. A monitort sem kapcsolná be.
2016. máj. 16. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Nem nagyon értek hozzá sajnos, úgyhogy felderítőakciónkat azzal kezdtük, hogy leszedtük a gépház oldalát, ott valami iszonytató por fogadott, úgyhogy azzal folytattuk, hogy amennyire tudtuk azt megtisztítottuk, hogy lássunk is valamit. Próbaképp bekapcsoltuk, hátha, és jé megjavult.. :D
2016. máj. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!