Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van 1 fujitsu simens laptop...

Van 1 fujitsu simens laptop aminek a kijelzője összetőrt a laptop bekapcsol de képet nem ad monitoron se. Meg lehet e még csinálni és ha igen kb mennyi lenne?

Figyelt kérdés
A laptop tipusa Fujitsu simens amilo Li 1705 a kijelzője:14,5"
2009. szept. 4. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon réginek tűnik, nem érdemes foglalkozni vele.
2009. szept. 4. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ki lehet cseréltetni, igen, de elég drága dolog. Olcsóbban megúszod, ha találsz neten olyan hirdetést, ahol árul valaki hozzá kijelzőt, vagy rossz, alaplaphibás laptopot, amiben ilyen kijelző van.

Nagyon kb. olyan 30e körül lehet egy ilyen kijelzőcsere.

(Amúgy nem inkább 15,4"-os? Az elterjedtebb.)

2009. szept. 4. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Add el alkatrésznek, megkapsz érte annyit amennyiért megveszel egy használt de újabb típusú és működő laptopot. Persze ahhoz ügyesen kell eladni a dolgokat részenként, nagyon keresettek a használt laptop alkatrészek.
2009. szept. 4. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Pl rögtön találtam ezt:

[link]

Itt 9e-ért árulnak hozzá kijelzőt, de szerintem találsz picit olcsóbban is.

Ha Bp-i vagy, a Kálvin tér körül tudok egy laptop-bontót. Esetleg ott is érdemes megkérdezni. Én már vásároltam ott.

Ha van egy kis kézügyességed és műszaki érzéked, megpróbálhatod saját kezűleg kicserélni. Kárt már úgysem tehetsz benne és nem tűnik bonyolult dolognak kicserélni azt a panelt.

2009. szept. 4. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Mármint előző előtt voltam, 08:37. CSak időközben jött még egy válasz.
2009. szept. 4. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj, most olvasom csak utólag, hogy külső monitoron se ad képet?!

Akkor a kijelzőcsere nem biztos, hogy megoldja a problémát. Ott valami komolyabb bajok lesznek.

Ha szervizbe adod, csak a bevizsgálásért több ezer ft-ot kérnek és akkor még nem is biztos, hogy megéri megcsináltatni.

Vagy beadhatod egy bontóba, de arra készülj fel, hogy szemtelenül alacsony összeget akarnak majd érte adni.

Esetleg marad az, amit már valaki javasolt, hogy Te hirdeted meg és adogatod el alkatrészenként.

Egyébként hogy történt a baleset? Leejtetted?

2009. szept. 4. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Igen sajnos csúnyán borúlt a gép.
2009. szept. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!