Elromlot az lcd monitorom. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Na szóval úgy kezdődőtt, hogy néha elment a kép, és ha megnyomtam a ki és bekapcs gombot, akkor vissza jött. Ez odáig fajult, hogy most bekapcsolom a monitort, 1mp ig van benne a kép, és utána elmegy. Viszont kapja a jelet ugyhogy a monitor nem kapcsol ki. A gépnek és a videókártyának nincs hibája mert másik monitorral tökéletesen működik! Viszont amikor be kapcsolom az lcd monitort 1mp ig van benne kép és utána elmegy. Új ra ki és be kell kapcsolnom, hogy 1mp-ig legyen kép. Mi lehet a hiba? Mennyiért javítanák? Samsuns synce master e1920 ról beszélek.2016. ápr. 28. 15:58
1/3 anonim válasza:
Szia! Valószínű érintkezési gond. Próbáld meg ugyanazt a képernyőt más kábellel csatlakoztatni. Ne VGA-val, hanem HDMI-vel, vagy DVI-vel (Egyik ismerősömnek is hasonló problémája volt, és neki is más bemenettel működött, így jött rá hogy a VGA bemenettel van gond).
2/3 A kérdező kommentje:
Csak vga és táp csatlakoztató van a monitoron.
2016. ápr. 28. 16:09
3/3 anonim válasza:
Nekem is Sync Master monitorom van. Egyszer én is jártam hasonlóképpen, de a monitorba bemenő kábel mozgatása után újra elindult. Próbáld megjavítattni, hanem vegyél új monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!