Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » "Általános nem PnP képernyő"...

"Általános nem PnP képernyő" hiba, miért?

Figyelt kérdés

Az a történet, hogy vettem egy pc-t GTX 960-as videókártyával, amin csak DVI bemenet van, ezért átalakítót kaptam hozzá, amivel VGA kábelt tudok beledugni. Az első monitoromat nem akarta felismerni (1440x900) és a felbontások között nem is volt ajánlottban ez, de olyanok igen, amit meg sem tudott jeleníteni.

Most vettem egy új monitort (GABA GL-2222 [1920x180]) de ezt ugyan úgy nem ismeri fel. Csak annyival vagyok előrébb, hogy ki tudom választani ezt a felbontást. Ehhez is VGA kábelem van, VGA bemenet is van a monitoron és szintén az átalakítóba dugtam be a videókártyán.

Kérem akinek volt hasonló, vagy megoldotta már valahogy írja meg, hogy miként sikerült. Tippeket köszönöm, de nem kérek, már nagyon sok "tippet" próbáltam az előző monitornál.

2016. máj. 8. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

pontos videokártya név?

Az új monitorhoz szoktak kábelt is adni, itt nem adtak DVI-D kábelt, amivel össze tudnád kötni a videokártyáddal?

A másik amit megnézhetsz, ha az alaplapon van d-sub (vga) kimenet, arra rákötni és úgy megnézni, hogy videokártya hiba vagy sem.

2016. máj. 8. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is gtx 960om van(bár valószínűleg más modell, mert van vagy 5-6 csatlakozó rajta.

Az 1440*900-as felbontást az nvidia vezérlőpultban tudod hozzáadni:

Felbontás módosítsa menü - testreszabás - egyedi felbontás létrehozása

És automatikus helyett talán gtf kell. Legalábbis nekem így hozzáadta a monitorom felbontását(ami 1440*900).

Az új monitorodon pedig van DVI csatlakozó érdemes lenne DVI kábelt használni. Azon keresztül elküldi a tulajdonságait a gépnek a monitor

2016. máj. 8. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:

rendben, köszönöm szépen

Egyébként nem kaptam DVI-t ehhez, de akkor beszerzek egyet.

2016. máj. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!