"Általános nem PnP képernyő" hiba, miért?
Az a történet, hogy vettem egy pc-t GTX 960-as videókártyával, amin csak DVI bemenet van, ezért átalakítót kaptam hozzá, amivel VGA kábelt tudok beledugni. Az első monitoromat nem akarta felismerni (1440x900) és a felbontások között nem is volt ajánlottban ez, de olyanok igen, amit meg sem tudott jeleníteni.
Most vettem egy új monitort (GABA GL-2222 [1920x180]) de ezt ugyan úgy nem ismeri fel. Csak annyival vagyok előrébb, hogy ki tudom választani ezt a felbontást. Ehhez is VGA kábelem van, VGA bemenet is van a monitoron és szintén az átalakítóba dugtam be a videókártyán.
Kérem akinek volt hasonló, vagy megoldotta már valahogy írja meg, hogy miként sikerült. Tippeket köszönöm, de nem kérek, már nagyon sok "tippet" próbáltam az előző monitornál.

pontos videokártya név?
Az új monitorhoz szoktak kábelt is adni, itt nem adtak DVI-D kábelt, amivel össze tudnád kötni a videokártyáddal?
A másik amit megnézhetsz, ha az alaplapon van d-sub (vga) kimenet, arra rákötni és úgy megnézni, hogy videokártya hiba vagy sem.

Nekem is gtx 960om van(bár valószínűleg más modell, mert van vagy 5-6 csatlakozó rajta.
Az 1440*900-as felbontást az nvidia vezérlőpultban tudod hozzáadni:
Felbontás módosítsa menü - testreszabás - egyedi felbontás létrehozása
És automatikus helyett talán gtf kell. Legalábbis nekem így hozzáadta a monitorom felbontását(ami 1440*900).
Az új monitorodon pedig van DVI csatlakozó érdemes lenne DVI kábelt használni. Azon keresztül elküldi a tulajdonságait a gépnek a monitor
rendben, köszönöm szépen
Egyébként nem kaptam DVI-t ehhez, de akkor beszerzek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!