Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor nem kapcsolt be...

Monitor nem kapcsolt be gépindításnál?

Figyelt kérdés

Tehát egész nap nem voltam itthon, mikor fél órája megérkeztem, gép bekapcs, elindul, látom az asztalt, majd monitor ki. Újraindítás, már a töltésnél lekapcsol, harmadjára be sem kapcsolt. Gép nem csipogott, bár szokatlan zúgást hallottam. Lekapcs mindent, megigazítottam benne a dolgokat, most jó. Van 2 macskám, akik egyedül voltak itthon, noha nem szoktak ott járkálni, előfordulhat, hogy bemásztak a gép mögé és eltoltak valami kábelt, vagy ez előjel lehet valamire?

Most fut valami hibajavító amit indításnál felajánlott, de 15 perce nem csinál semmit, kilépni meg nem enged, viszont a monitor megy.

2016. máj. 17. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy csak elmozdult valami.
2016. máj. 17. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hülye kérdés, de magától is elmozdulhatnak dolgok esetleg? Gépben lévő rezgés miatt, vagy bármi ilyesmi.
2016. máj. 17. 21:17
 3/3 MGéza ***** válasza:
Elég valószínűtlen, ha rendesen össze van rakva.
2016. máj. 18. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!