Monitor nem kapcsolt be gépindításnál?
Figyelt kérdés
Tehát egész nap nem voltam itthon, mikor fél órája megérkeztem, gép bekapcs, elindul, látom az asztalt, majd monitor ki. Újraindítás, már a töltésnél lekapcsol, harmadjára be sem kapcsolt. Gép nem csipogott, bár szokatlan zúgást hallottam. Lekapcs mindent, megigazítottam benne a dolgokat, most jó. Van 2 macskám, akik egyedül voltak itthon, noha nem szoktak ott járkálni, előfordulhat, hogy bemásztak a gép mögé és eltoltak valami kábelt, vagy ez előjel lehet valamire?
Most fut valami hibajavító amit indításnál felajánlott, de 15 perce nem csinál semmit, kilépni meg nem enged, viszont a monitor megy.
2016. máj. 17. 21:07
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy csak elmozdult valami.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hülye kérdés, de magától is elmozdulhatnak dolgok esetleg? Gépben lévő rezgés miatt, vagy bármi ilyesmi.
2016. máj. 17. 21:17
3/3 MGéza válasza:
Elég valószínűtlen, ha rendesen össze van rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!