Ok nélkül ki kapcsolt a gépem hogy derítsem ki miért?
Figyelt kérdés
2 óra filmnézés után gondolt egyet a gépem kikapcsolt leállt és bekapcsoltam a windows logóig nem jutott el kikapcsolt jó levedtem az oldalát arra gyanakodtam túl melegedettt a chipset mert elég forró volt jó rakta meg ventit elég jól le is hűti utánna jó volt egy darabig 1 óra múlva megint leállt mi iatt lehet vagy hogy deríthetném ki?2016. febr. 7. 23:03
1/17 anonim válasza:
Táp vagy melegszik a processzor. Rosszabb esetben zárlatos valami.
2/17 Dongaben válasza:
Pl. eltömítette a por a proci-hűtőt, és elöregedett a hővezető paszta...Előbbit ki kell tisztítani, a pasztát pedig cserélni.
3/17 A kérdező kommentje:
a tápom egy sharkoon silentstorm 560w táp egy athlon 2x2.1gHz proci egy gyári amd tuning hűtővel sose használt gyári pasztával 13c fokon volt amikor megnéztem
2016. febr. 7. 23:25
4/17 Emberek válasza:
Tulmelegedes. Akkor szokasa a gepnek igy hirtelen lekapcsolni. Elottem is irtak, portalanitas, es pasztazas. Utana nem azabad gondnak lennie
5/17 A kérdező kommentje:
túlmelegedés? de 13c foknál túlmelegszik levettem a proci hűtőt és még csak langyos a proci
2016. febr. 7. 23:28
6/17 Dongaben válasza:
Azt írtad: "..mert elég forró volt."
Futtass egy rendszer diagnosztikai programot (Pl. AIDA64), hogy kiderüljön melyik hardver a "ludas".
7/17 A kérdező kommentje:
lent van az aida de azon belül hol kell futtatni ?
2016. febr. 8. 05:06
8/17 A kérdező kommentje:
megtaláltam valami system tesztet de nem jutok sose a végére mert leállítja magát
2016. febr. 8. 05:16
9/17 A kérdező kommentje:
úgy megtudnám nézni hogy nem a tápnak van baja ha egy másik gépbe bekötöm?
2016. febr. 8. 05:28
10/17 MGéza válasza:
Meg tudod. De szerintem nem az a hunyó, megbízható beles jószág az, túlmelegedésre utal a stressz tesz végig nem futása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!