Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ok nélkül ki kapcsolt a gépem...

Ok nélkül ki kapcsolt a gépem hogy derítsem ki miért?

Figyelt kérdés
2 óra filmnézés után gondolt egyet a gépem kikapcsolt leállt és bekapcsoltam a windows logóig nem jutott el kikapcsolt jó levedtem az oldalát arra gyanakodtam túl melegedettt a chipset mert elég forró volt jó rakta meg ventit elég jól le is hűti utánna jó volt egy darabig 1 óra múlva megint leállt mi iatt lehet vagy hogy deríthetném ki?

2016. febr. 7. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Táp vagy melegszik a processzor. Rosszabb esetben zárlatos valami.
2016. febr. 7. 23:05
 2/17 Dongaben ***** válasza:
100%
Pl. eltömítette a por a proci-hűtőt, és elöregedett a hővezető paszta...Előbbit ki kell tisztítani, a pasztát pedig cserélni.
2016. febr. 7. 23:12
 3/17 A kérdező kommentje:
a tápom egy sharkoon silentstorm 560w táp egy athlon 2x2.1gHz proci egy gyári amd tuning hűtővel sose használt gyári pasztával 13c fokon volt amikor megnéztem
2016. febr. 7. 23:25
 4/17 Emberek ***** válasza:
Tulmelegedes. Akkor szokasa a gepnek igy hirtelen lekapcsolni. Elottem is irtak, portalanitas, es pasztazas. Utana nem azabad gondnak lennie
2016. febr. 7. 23:26
 5/17 A kérdező kommentje:
túlmelegedés? de 13c foknál túlmelegszik levettem a proci hűtőt és még csak langyos a proci
2016. febr. 7. 23:28
 6/17 Dongaben ***** válasza:
100%

Azt írtad: "..mert elég forró volt."

Futtass egy rendszer diagnosztikai programot (Pl. AIDA64), hogy kiderüljön melyik hardver a "ludas".

2016. febr. 7. 23:43
 7/17 A kérdező kommentje:
lent van az aida de azon belül hol kell futtatni ?
2016. febr. 8. 05:06
 8/17 A kérdező kommentje:
megtaláltam valami system tesztet de nem jutok sose a végére mert leállítja magát
2016. febr. 8. 05:16
 9/17 A kérdező kommentje:
úgy megtudnám nézni hogy nem a tápnak van baja ha egy másik gépbe bekötöm?
2016. febr. 8. 05:28
 10/17 MGéza ***** válasza:
Meg tudod. De szerintem nem az a hunyó, megbízható beles jószág az, túlmelegedésre utal a stressz tesz végig nem futása is.
2016. febr. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!