Roccat Ryos MK Glow bill. vélemény? Főleg játékra és mellette gépelésre is kéne.
Figyelt kérdés
Aki használta mennyire szereti?
Aki nem mennyire szeretné?
Mik a vélemények?
2016. máj. 5. 09:55
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy brown switch vagy red switch lesz benne.
2016. máj. 5. 09:56
2/4 anonim válasza:
Játék+gépelés kombóra a Black-et ajánlják leginkább. Nekem tapasztalatom nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
A Black-hez 60 g erő kell, míg az én kettőmhöz 45 g. Én eddig laptop slim billentyűzeten nyomtam ahol hiper könnyű lenyomni a gombokat. Ezért kerestem minél könnyebben lenyomható switchet.
A brown annyiban más a red-től hogy érzékelhető az aktivlálási pontja , ezért inkább brown kell.
2016. máj. 7. 22:28
4/4 anonim válasza:
Túl van lihegve ez a gramm-dolog. Nekem van Red, Black és Blue kapcsolós is, de nem érzek nagy különbséget a leütéshez szükséges erőben. Egyébként a legtöbb ollós kialakítású (pl. laptop) billentyűzet gombjainak ellenállása 65-85 gramm között van.
Amúgy a RYOS a legjobb "olcsó" mechanikus billentyűzet, ha valaki nem akar Corsairt venni, akkor a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!