Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop, netbook tulajok,...

Laptop, netbook tulajok, otthon a gép billentyűzetének kímélése érdekében haszláltok usb-s különálló billentyűzetet? Pl játékra, gépelésre?

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Barátnőm igen, meg egeret is. Én igazából a külső billentyűzet használatát nem értem, mert ahhoz, hogy kényelmes legyen stb, ahhoz asztalra kell helyezni magát a laptopot amivel már elveszíti a funkcionalitását szerintem.

Én tuti nem használnék, hordoznám a lakáson belül is oda, ahol épp vagyok.

2013. jan. 30. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Kényelmes a laptop ahogy van. És miért kellene kímélni, nem értem?! Azért van, h azt használjam, így találták ki, és ez így jó is.
2013. jan. 30. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Én viszont wifi-s egér+bill. kombót használok. Ha budira megyek oda meg nem viszem a gépet. Kényelmesebbnek tartom a multimédia klavit ill. egér nélkül még a pasziánsz is érdekes lenne. Photoshopról, videó szerkesztésről nem is beszélve...
2013. jan. 30. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:

praktikusan személve azért nem, mert volt már egy gépem, ami tönkrement, és bizony nem a billentyűzet adta fel a harcot

magyarul a tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem fog tönkremenni napi 10 óra gépelés mellett SEM előbb, mint valami más a gépben

(felénk)

az egér meg alap, mivel a touchpad nem egér

2013. jan. 30. 19:27
 5/11 A kérdező kommentje:
persze, így találták ki, de ha használod kopik stb stb... Nyilván ha viszed ide oda akkor nem, de ha csak az asztalon van mert játszol, sokat gépelsz, jobb egy 1500ft billentyűzetet nyúzni, ha behal cserélni mint a gépben lévőt nem?
2013. jan. 30. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:

jobb, csak ilyen nem gyakran történik, hogy behal

ha meg behal, akkor úgyis behalt volna, akármilyen keveset használod

2013. jan. 30. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:

nézd, kiírtál egy kérdést, válaszoltunk, az én válaszom egyértelmű nem

meggyőzni nem fogsz, de remélem, mint kérdezőnek, nincs ilyen célod

használj nyugodtan külsőt, értelmét nem látom, ha már van, használd, de venni semmiképpen nem vennék 20 forintért sem

2013. jan. 30. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
nem akarlak meggyőzni, pusztán csak megkérdeztem. Kb 15 évig használtam asztalit, két napja van ilyen gépem. Masszívnak tünik meg minden, de nah... Am egeret vettem már. Szóval csupán érdeklődöm ki használ ilyet.
2013. jan. 30. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Én jó pár éve használom a Logitech vezetéknélküli szettemet, monitorral és 2.1-es hangszóró szettel. Sokkal kényelmesebb, persze ha épp úgy van, akkor fél perc alatt széthúzom és viszem magammal.
2013. jan. 30. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:

én is így jártam,

20 évi asztali gépezés után ,végre van egy laptopom,

de,hogy mekkora ökör voltam,hogy nem sokkal hamarabb váltam meg a böszmétől,

ez egy álom,csöndes,gyors,keveset fogyaszt,a wc-re is velem jön,szóval nagyon szeretem,

és vigyázok rá,de a plusz billentyűzetet fölöslegesnek érzem,viszont az usb-s egér az szuper,

2013. jan. 31. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!