Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Roccat Ryos MK Glow mehanikus...

Roccat Ryos MK Glow mehanikus bill. fekete kapcsolókkal milyen játékra és gépelésre?

Figyelt kérdés

Találtam egy ígéretes használt darabot 28.000-ért.

Kapcsolható a világítása?

Mennyire felelne meg nekem játékra és gépelésre?

Állítólag nem jó egy gomb gyors dupla lenyomására a black kapcsoló, ami játéknál fontos lehet. Igaz ez?

2016. máj. 3. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
használt billentyűzetet akarsz venni, ami bevallottan már rossz is? 33-35 körül dobja az árukereső újonnan, akkor már inkább az..
2016. máj. 3. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Bevallottan már rossz is? Tehát a black kapcsoló télleg nem jó a gyors dupla lenyomásokra?
2016. máj. 3. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

ja félreértettem, azt hittem, hogy a használt billentyűzeten már rossz egy kapcsoló. am ezt találtam róla:

Cherry MX Black switches are purely linear (non-tactile), making them ideal for first-person shooter games. Since the keys in this type of gaming scenario are pressed frequently (and often with considerable force), a detectable pressure point is not necessary, and in some cases even disruptive.

Those who frequently make mistakes while typing will also benefit from this keyboard's relatively high operating force, which helps to avoid accidental strikes. This type of switch has most in common with the non-mechanical variety widespread in gaming keyboards. But it offers considerably more feeling and security against error, thanks to its high compression force. These keyboards are also relatively quiet, as far as mechanical switches go.

ergo bizonyos erővel kell nyomni, ezért nem olyan könnyű duplán leütni (elvileg)

2016. máj. 3. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
En brownnal jatszom, szerintem hasznosabb jatekra is (amellett hogy a munkamat is megkonnyiti).
2016. máj. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!