Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Roccat Ryos MK Glow bill....

Roccat Ryos MK Glow bill. brown switch-csel vélemény? Főleg játékra és mellette gépelésre is kéne. És egy-két kérdésem is lenne.

Figyelt kérdés

Roccat Ryos MK Glow bill. világítása kapcsolható? Világítás nélkül mennyire látszanak jól a gombokon levő írások?

A pluszgombokra lehet némítást programozni? Mint a laptopoknál csak az f1 megnyomásával némítani lehet a hangot. Ilyet lehet programozni a makro gombokba?

A talpak mennyire jók ? Játék közben hevesebb mozdulatoknál is ott marad a helyén?

A csuklótámasz milyen? Elég nagy? Kényelmes? Levehető?

Windows gomb letiltó gomb van?

Caps Lock jól látom hogy nem ott van ahol kéne? Akárhol is van, ha be van kapcsolva akkor hol világít?

2016. máj. 5. 02:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Világítás:

6 fokozat van, az utolsóban már vakít.

Plusz gombok programozása:

Minden gomb programozható, és kb végtelen hosszú macrot írhatsz mindegyikre. Vannak presetek windows gyorsbillentyűkre is (pl hangerőszabályzásra is).

Talpak minősége:

Elég nagy gumitalpakkal rendelkezik ahhoz, hogy stabil maradjon.

Csuklótámasz minősége:

Teljesen korrekt, de nem a legkényelmesebb, nem is levehető.

Windws gomb:

Ahogy mondtam, minden gomb programozható, többek közt a windows gomb is.

Caps Lock nem ott van, ahol máshol:

Igen, és nagyon helyes, hogy a vérpistikék elől elrakták a capslockot. Egyébként a felesleges caps lock helyére egy sokkal fontosabb easy-shift gomb került, ami akkor jön kapóra, ha milliógombos makrójátékkal játszol (pl WoW). És középen világít (vagy maga a caps lock billentyű is ha úgy állítod be).

2016. máj. 5. 03:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Hol található a Caps Lock, mert én nem látom a képeken? Közép felé?

A billentyű ami a bal shift-től balra van az micsoda?

A 6 szintű világításállítás gondolom tartalmazza a világítás nélküli állapotot is.

Ha szabad megkérdeznem te milyen billentyűzetet használsz?

Mit gondolsz összességében erről a billentyűzetről?

2016. máj. 5. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Én most laptopon vagyok (utazok), de Roccat egerem van, valószínűleg a Pro verziót fogom megvenni, ha arra kerül a sor (easy-shift szinergia miatt, egyébként nem tudom mit vennék). Ismerősömnek megvan a sima (világítás nélküli), de az alapjuk ugyanaz. Mivel ez tényleg a high-end, mechanikus gamer billentyűzetek közé tartozik, igazából nem is lehet tőle keveset várni.

Balshift mellett csak további makrógombok találhatóak. Caps Lock gomb hivatalosan nincs, de mivel programozható az egész billentyűzet, így oda rakod, ahova akarod (akár ugyanoda, az easyshift módosító gomb helyére).

2016. máj. 5. 06:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én szívből utálom a Brown kapcsolókat, de te tudod.

Amúgy nagyon ajánlom a RYOS-t, a középkategóriában az egyik legjobb billentyűzet, a programozhatóságának meg nem nagyon van párja. Mint minden világító billentyűzetnél, itt is előfordulhat, hogy meghibásodik a LED, de nekem két év alatt csak egy gomb sötétült el rajta.

2016. máj. 5. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
#3: Na azért ne túlozzunk, a high-endtől (Corsair, Happy Hacking, Das) nagyon messze van a RYOS.
2016. máj. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!