Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokártya éri meg a...

Melyik videokártya éri meg a mai játékokhoz?

Figyelt kérdés
Nyári munkát tervezek 1 hónapra 75ezret kapnék és arra lennék kíváncsi melyik videó kártyát éri meg venni a mostani játékokhoz. 2 Hónapra 150ezer lenne de nem akarom végig dolgozni mindkét hónapot. 100ezer környékén vagy lejjebb van erős videjó kártya?

#videokártya #videjokártya
2016. máj. 4. 07:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Privátba egy emberrel megbeszéltem és erre a döntésre jutottam : proci [link]

vido : [link]

2016. máj. 4. 20:51
 12/15 Lord Hidan ***** válasza:
Újonan ez a processzor nagyon nem ér meg 60ezret.. Mivel régi processzor lehet ez de inkább használtan vedd meg. Egy processzor amúgy is bírja 20 évig is nem baj ha használt. Használtan 35ezer
2016. máj. 4. 21:08
 13/15 A kérdező kommentje:
ja csak múltkor is akartam venni egy videó kártyát használtan 30ezret buktam mert átvert.
2016. máj. 4. 21:10
 14/15 Lord Hidan ***** válasza:

Hardveraprórol? Kétlem. Ott az ilyen emberek egyből repülnek. Keress olyat akinek sok pozitiv vissza jelzése van és akkor nem lesz ilyen gond.

[link] írj Lec-nek ő biztos hogy nem ver át és ad rá egy hónap garanciát is 38500ból kijön egy jobb 3570.

2016. máj. 4. 23:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben majd nyáron beszélek vele kösz
2016. máj. 5. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!