Sok filmnézéstől lelassulhat a gépem?
Mostanában sok filmet/sorozatot nézek a laptopomon. Emiatt néha úgy érzem, elég lassú. Nem tárolom őket rajta sokáig, letöltöm őket, megnézem, aztán törlöm.
Esetleg ha valami jobb videókártyát vennék bele, az segítene? Sajnos nincs DVD-lejátszóm és a TV-m is csak egy miniTV, nem lenne nagy élmény rajta filmezni.
(A filmeket azért nézem, mert angolból nyelvvizsgára készülök, szóval nem puszta szórakozás.)
Köszi előre is! :)
Egy ASUS-laptopról lenne szó.
intel i3-as procival.
Sajnos nem igazán értek hozzá. :D
Igyekszem kevés szemetet tartani rajta, viszont az egyik meghajtóm tele van szinte. Ilyen imageBackup-fájlókkal nagyrészt, ha jól látom.
Ezekből szabad törölnöm? Vagy inkább ne?
Vírusirtóm mondjuk nincs. De rendszeresen futtatok ESET Online Scanner-t. Csak nincs pénzem megvenni a licenszt, korábban volt próbaverzióm, de már lejárt.
Gondolom azert mert csak az asztalrol torolted le. Vagyis ha meg a lomtarbol is kitorolted akkor is rajta van a gepen.
Ahhoz hogy teljesen letorlodjon kell ra egy jo progi ami letorol minden vackot.
A CCleaner-t kipróbáltam tegnap este, lehet, hogy kicsit segített, nem tudom. Ma alig voltam gép előtt.
Van még más progi esetleg? Ami segíthet takarítani?
Köszi!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!