Hogy feljesszem, újítsam fel a gépem hogy az újabb játékok is highon vagy ultran fussanak?
gép:
amd a10 7700k proci
gigabyte r7 250x 2gb videokártya
gigabyte f2a78m-d3h alaplap
450w táp
2x4gb kingston hyperx fury 1866mhz memória
úgy kb. 65-70 ezer forintra gondoltam.
húzni lenne a legjobb a procit és mellé egy új videokártya, de sajnos az alaplap erre nem alkalmas + nem írtad hogy lenne külön hűtőd procihoz.
Szerintem vegyél egy jobb videokártyát ebből a pénzből (65 körül van xfx 4gbos r9 380, néha még sapphire 4gb-osat is meg lehet csípni ha épp van raktáron), később pedig alaplap+proci csere inte i5-re (4 vagy 6. generációsra).
Azért azt tudnod kell, hogy a 380-nál cpu limites lesz a gép, tehát a videokártya még bírná, a proci már nem. Videokártyát add el használtan 10-15 ezret ki lehet belőle sajtolni.
Hát fura felállás én ezt nem fejleszteném sehogy hanem eladnám az egészet vagy ígyhagynám
Esetleg vehetsz bele egy athlon 860K-t és egy gtx 950et vagy 960at ha belefér mást nem nagyon tudsz csinálni de ultra beállításokról le kell tenned
Tápod egyáltalán milyen? Pontos tipus kéne nem a watt a lényeg
#a 4es megoldása lenne a legjobb igazából.
Az enyémet meg vissza vonom nem kell cserélned 860K-ra nem sokkal erősebb mint a tiéd
És akkor beleférne a gtx 960, r9 380at azért nem ajánlok mert a procinak bőven elég a 960is ráadásul nem tudjuk milyen a tápod. egy 960at se raknék noname táp alá de r9 380at még annyira se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!