Ez a konfig mennyire jó illetve milyen tápot ajánlanátok hozzá?
Nekem nincs jó tapasztalatom AMD-Nvidia konfiggal.
A merevlemez feleslegesen drága, a felár helyett inkább egy 120-as ssd.
Amúgy a többi szerintem jó.
Tápnak megfelel egy minőségibb 400 wattos is.
Ne haragudj, de pocsék az ízlésed. Fehér ház és ram, fekete-piros videokártyával és alaplappal. Szerintem vegyél egy kék-zöld ledsort és akkor nem kell karácsonyfát vásárolni később.
Egyébként AM3+-ra nem szabad építeni, mert rettentően elavultak. Ha képtelen vagy kivárni az AMD zen architektúráját, és ennyire AMD fanboy vagy, akkor ott van a 880K, amihez jár normális hűtő és fogod hallani a gondolataidat. Akyga házakat felejtsük el, gaming lappal csak kidobod a pénzt az ablakon.
Ha nem változtatsz a konfiguráción és marad ilyen ocsmány dolog, akkor végülis mindegy, hűtő híján tuningra nem alkalmas. Mondjuk így is minimum ezek közül kell választanod (teljesítmény tökmindegy, a legkisebb 300W is elég ez alá):
Antec Earthwatts
Antec Basiq Power Plus
Antec High Current Gamer
BeQuiet! Pure Power L8
Chieftec Navitas (GPM)
Cooler Master GM
Corsair CS
Cougar GX v3
Enermax Triathlor ECO
EVGA SuperNOVA G1
EVGA SuperNOVA GQ
Fractal Design Integra M
FSP Aurum S
FSP Aurum CM
FSP Aurum 92+
NZXT Hale82 v2
Seasonic S12II
Super Flower Silver Green FX
Super Flower Golden Green HX
Thermaltake EVO Blue
XFX TS Bronze
XFX TS Gold
Zalman EBT
Ha jól látom kb 165 ezer Ft a budget, így összerakva többre mennél (ha mindenképpen amd):
Asus A88XM-A
Athlon X4 880K
Kingston 8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black
XFX R9 380 4GB DDR5 Double Dissipation
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Be quiet! 400W BQT L8 Pure Power
Fractal Design Core 1300
Összesen: 163 ezer Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!