AMD A10 6800 (k) APU, nincs HDMI kimenet, milyen videókártyát ajánlanátok, illetve nem akadna össze az integrált chip a vett videókártyával?
Nemrég vettem egy AMD A10 6800(k) 4 magos 4,1Ghz-es processzort, egy ASROCK FM2A58M-DG3+ alaplappal
Integrált chip van benne,egy Radeon HD8750D 2GB-os
Ennek nincs HDMI outputja, de nekem nagyon fontos lenne a dupla monitor eléréséhez. Előző gépemben egy régi GT 220-as Videókártya volt ami gyengébb mint most az integrált chip , viszont van HDMI kimenet.
Szóval összegezve: Ehhez az alaplaphoz és ehhez a procihoz milyen videókártya illene ami nem csillagászati összegekbe kerül, és nem zavarná-e be a beépített chip-et és ezzel fölöslegesen vennék videókártyát.
Bocsi ,hogy kissé bonyolultan fogalmaztam, de így leírva nehezebb mint gondolatban.
ember miért nem olyan alaplapot vettél?
próbáld meg eladni azt ami van és vegyél egy ilyet
ez a legolcsóbb megoldás
de itt van egy vga is 'látatlanba' ez úgy mindenre jó mivel fogalmam sincs hogy mire használod a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!