Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan alaplapot keresek amin...

Davyd9206 kérdése:

Olyan alaplapot keresek amin alapból alaplapi vga kimenet és természetesen külön Vga is bele lehessen rakni?

Figyelt kérdés

Mindenféle képen asztali gépet szeretnék tudom vegyek egy laptopot de én szeretek még játszani !! Fifa sorozatokkal F1 sorozatokkal, és a jövőbe ki jövő játékokkal néztem is ilyet 450 ezer ft !! tudom lesz olyan kommentelő hogy olcsóbat is vehetek de sajnos nincs 1 hete nézelődök

Remélem az asztali alaplapi vga is tud 3d futatni 2016/17/18 játékok magas futtására

2016. ápr. 4. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Az alaplapi videokártyát már most felejtsd el. Az netezésre és 10 éves játékok játszására elég csak, másra nem.
2016. ápr. 4. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Amd a 10 apu fm2 vagy fm2+ foglalatos alaplappal. Vagy barmilyen inteles. Amugy csalodnal milyen gyenge az alaplapi. Barmilyen alaplapba mehet vga. Mindegyiken van min. 1 pcie slot. Egy dedikalt vga kellesz hamar mert eleg gyengusz egy alaplapi.
2016. ápr. 4. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!