Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Véleményetekre lennék kíváncsi...

Bandi908890 kérdése:

Véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi (relatíve közepesen erős) konfigról?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az alábbi konfigot néztem ki magamnak a hozzáértők/szakértők véleményét szeretném megtudni!

Konfig:

[link]

alaplap: [link]

processzor: [link]

megjegyzés: az alaplap és a proci akciós a héten így hétvégén szeretném megrendelni a gépet.

memória: [link]

VGA: [link]

Ezt később fogom rendelni, így ez még változhat..

Full HD-ban akarok majd game-elni így mindenképp GTX 970 gondolkodok - ár/érték arányban jó választás.

Monitor: [link]

HDD: [link]

SSD: Későbbiekben fogom vele bővíteni a konfigot!

Tápegység: [link]

Ház: [link] vagy

[link] - E kettő között fog eldőlni a Z11 Neo 3kval többe kerül az tény a kérdés, hogy jobban megérné-e??

Processzor hűtő: [link]

U.I: A gépet a jövőben fejleszteném, ahogy a pénztárcám engedi.. D: I7-6700K menne bele egy brutál dupla tornyos Noctua hűtővel és menne mellé egy felső kat. VGA + még 8Gb RAM De ez még a jövő zenéje...

2016. ápr. 21. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tényleg az valahogy elkerülte a figyelmemet :) Köszi, hogy szóltál :D Csak a DVI-t meg a D-sub-ot néztem mivel HDMI általában TV-n szokott lenni. (Na jó ma már nagyon sok hibrid monitoron is.)
2016. ápr. 23. 10:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Monitorok közül versenyben van:

[link]

[link]

[link]

Melyik lenne jó abszolút jó választás??

2016. ápr. 23. 23:34
 13/18 BM-Striker ***** válasza:

Egyik se rossz, és magamnak P2414H-t választanám ezek közül.

2016. ápr. 23. 23:42
 14/18 anonim válasza:

Biztos jol at gondoltad a haz kivalasztasat?

A Zalmannak van sok jo haza, de ez a Z11 velemenyem szerint pont a legocsmanyabb. Ha ra nezek nekem az eroszak es a hivalkodas jut eszembe rola. Agressziv es robosztus.

Nem tudom mennyi idos vagy, de ha elmultal mar 25 akkor en a helyedben egy sokkal letisztultabb es jobban szerelheto hazat vennek. Neztel mar korul esetleg a Phanteks vagy a Corsair hazai kozott?

En most a Phanteks Enthoo Pro M full plexi oldallappal szereltet vettem, es teljesen oda vagyok erte. Gyonyoru minden porcikaja. Mestermu!

2016. ápr. 24. 01:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Szép az a ház is, de sajnos a keretem szűkös volt így maradt a Zalman.. Nehéz volt kicsit a szerelése viszont a procihűtő belement simán az 5 venti is jó szolgalátot tesz szellőzése príma a háznak! :-) Ezért is vettem ezt a házat!
2016. máj. 3. 19:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Ez lett végül a konfig:

alaplap: Asus Z170-K

processzor: Intel Core i5-6600K

RAM: Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black

Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 212X

VGA: GTX 970et fogok beszerezni, hogy melyiket az még kérdéses - A gigabyteos windforce hűtése pazar , az ASUS strix hűtése is elég jó , az EVGA meg gyárilag jó tuningban.. nem tudom melyik lenne a jó választás

HDD: Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX

Táp: Seasonic 550W SS-G550

Ház: Zalman Z11 Plus HF1

Dell P2414H monitor

2016. máj. 3. 19:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül az a ram? Nem akarom erőltetni, de 1x8gb vagy 2x8gb memóriával sokkal jobban járnál. Amúgy jó.
2016. máj. 3. 22:07
 18/18 A kérdező kommentje:

11 604 Ft volt. Szűkös volt a keret nagyon.. :P Barátom győzött meg végül, hogy kitben vegyem a RAM-ot!

Köszi a segítséged! :-)

2016. máj. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!