Véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi (relatíve közepesen erős) konfigról?!
Sziasztok!
Az alábbi konfigot néztem ki magamnak a hozzáértők/szakértők véleményét szeretném megtudni!
Konfig:
alaplap: [link]
processzor: [link]
megjegyzés: az alaplap és a proci akciós a héten így hétvégén szeretném megrendelni a gépet.
memória: [link]
VGA: [link]
Ezt később fogom rendelni, így ez még változhat..
Full HD-ban akarok majd game-elni így mindenképp GTX 970 gondolkodok - ár/érték arányban jó választás.
Monitor: [link]
HDD: [link]
SSD: Későbbiekben fogom vele bővíteni a konfigot!
Tápegység: [link]
Ház: [link] vagy
[link] - E kettő között fog eldőlni a Z11 Neo 3kval többe kerül az tény a kérdés, hogy jobban megérné-e??
Processzor hűtő: [link]
U.I: A gépet a jövőben fejleszteném, ahogy a pénztárcám engedi.. D: I7-6700K menne bele egy brutál dupla tornyos Noctua hűtővel és menne mellé egy felső kat. VGA + még 8Gb RAM De ez még a jövő zenéje...
RAM túl drága. Magasabb őréjélű RAM Intel-nél nem sokat ér.
Monitoron nincs se DVI, se Display port.
Többivel nincs gond.
Szia. Olvastam a prividet. A konfig alapból egész jóra sikerült. De a ram rohadtul nem éri meg, ezt írta más is.
Én ebből vennék kettőt: [link]
Ugyanott jössz ki anyagilag, csak éppen 8gb-al több ramod lesz :)
Mivel monitorra 70 ezret írtál, ez a monitor egész jól néz ki a pénzedért: [link]
Egész jó gépet raktál össze amúgy, sok boldogságot hozzá :)
Ez a monitor TN paneles, és túlárazott, az extra funkciók teljesen haszontalanok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!