Szerintetek mikor lesznek végre tömegcikkek a virtuális valóság kütyük?
Honnan tudjuk?
De ha meg vigasztalja a lelked én reménykedek benne, hogy holnap hozzám vágnak 3-t, 2-öt eladok és fejlesztem a gépet, hogy egyet is 101% hogy meghajtson...
Vedd alapul a 4K monitorokat, legalább még 2-4 év mire teljesen kiforr a dolog, lesz hozzá elég erős hardver és akkor fog normálisan beállni az ára és ezután még megint legalább fél év mire a lakosság többsége rendelkezni fog 4K-hoz megfelelő cuccokkal.
Amikor lemegy az áruk 500$ környékre, és jól fogna működni középkategóriás VGA-kkal is.
Mobilos megoldások mint pl a Gear VR pl más most elérhető áron mennek.
Alcatel Idol 4-et VR szemüveggel együtt árulják.
Gear vr valóban nem drága, de ahhoz meg kell egy elég erős telefon.
A gépemben most egy GTX 750 van, ez egy komolyabb vr cucchoz biztos nem lenne elég. Éppen ezért kellenének egyszerűbb, olcsóbb, kisebb gépigényű szemüvegek. Noname sz*rok most is vannak, de azok nem véletlenül ilyen olcsók.
Alcatel Idol 4 kb. 100k körül lesz, ha kedvezőbb árú VR képes mobil kell.
És a Galaxy S6 (legolcsóbb Gear VR kompatibilis mobil) is tömegcikk. (tömegcikk =/= alsó kategória).
5# Miért reméled?
Próbáltad már egyáltalán, mert ha ilyet mondasz, nem hiszem.
Mondjuk az igaz, hogy nagyok sok függ jó implementáción is.
Amiben VR jelenleg nagyon jó, az a mozgás illúziója.
A 3D-s tévékkel ellentétben az agyat csapja be. Ezért olyan élvezetes. Már szinte csak azért járok például PlayIT-re, hogy ezekkel játszhassak.
Szerintem akkor lesz ez a dolog tökéletes, amikor bárki vehet egy egyszerű kis vr szemüveget 30-40 ezer forintért, majd használhatja egy kisebb gamer pc-n, vagy akár egy családi gépen. Mivel a technológia ugyan az, az élmény is hasonló lesz, csak mondjuk alacsonyabb felbontásban és egyszerűbb játékokkal, mint egy HTC Vive féle csúcskészülékkel.
*csúcskészülékeken
(nem olvastam el a mondatok, rosszul ragoztam, bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!