Az a kérdés hogy mit válasszak 150e ft ért?
Milyen témában videózol? Az sem mindegy, hogy a videókat csak saját szórakoztatásodra készíted, mint hobbi, vagy komolyabban érdekel a szakma. :)
A videóvágáshoz mindenképpen szükség van egy jó gépre (én asztali gépet választanék, de írtad, hogy az nem játszik nálad), úgyhogy ha laptopban gondolkozol, akkor nem árt, ha SSD van benne és minimum i7-es proci. Tároláshoz külső vinyót használnék a helyedben vagy valami felhő alapú tárhely szolgáltatásra fizetnék elő.
Ha a fényképezésben is gondolkozol, akkor egy középkategóriás DSLR akár egy jó választás lehet, mindenképpen olyat válassz, amivel videót is lehet rögzíteni.
Én a helyedben körbenéznék Vaterán, és használtan szereznék be néhány cuccot. :) Pl.: videózáshoz szükséged lesz állványra, amit használtam simán meg tudsz venni, és azt fotózásnál is tudod használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!