Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet hogy nem bírja a VGA-t...

Lehet hogy nem bírja a VGA-t a tápom, vagy csak rosszúl kötöttem be valamit?

Figyelt kérdés

Ma vette megy Gigabyte GTX 750 Ti OC 4GB-os VGA-t. [link]

Egy Cololser Master 550W-os tápom van. Mikor berakom a VGA-t és elindítom a gépet, american jelenik meg indításkor, majd ha lefigyelem AIDA64 programmal a hőfokokat, a VGA ventije 100%-on van. Úgy tudom hogy ez az american valami ha meg jelenik gépindításkor, az mindig valami hibát jelez.

Kérem segítsetek hogy mi lehet a probléma, és mit kéne csináljak. Egy 6 pines tápkebelre kötöttem, de két féle is van, az egyikből kijön még egy ksi kettes is. Mind két 6ossal próbáltam de ugyan az votl az eredmény. Jelenleg a proci VGA-t használom, mert vélek hogy le ég alaplap vagy valami baj lesz.

2016. ápr. 11. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg el kellene bírnia. Szerintem amire te gondolsz az a bios teszt. Ha ott megakad akkor inkább valami nincs jól beállítva.
2016. ápr. 11. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
A Cololser Master 550W táp akár két GTX 750 Ti-vel is megbirkózik, ott más a hiba.
2016. ápr. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!