A regebbi gepek mikor ujak voltak akkor is ilyen lassuak voltak? En emlekszem rosszul vagy miert van az hogy most nagyobb a youtube gepigenye?
Van 1 laptopom amd proci gondolom 1 magos,1600mhz a proci orajele,ram 512 volt gyarilag de megpotoltam meg 256 al igy768mb ram van benne videokartya merete max 64mb.A matrican az all windows xp re tervezve.ratettem a win xp-t amig nem neteztem csak megnyitottam ezt azt vezerlpult illesztoprogik telepitese nem volt gond de mikor netezni kezdtem az katasztrofa youtube szaggat!
De emlekszem hogy a pentium III. 800mhz procis 128 mb rammal 32 mb videokartyas pc n anno nem szaggatot a youtube!! a kerdes en emlekszem rosszul vagy miert van az hogy most nagyobb a youtube gepigenye?
persze azt ertem hogy a full hd s video amugy sem menne rajta de mostmar azok sem mennek amik anno siman elmentek ezeken a gepeken!
meg o.k hogy ez benne az uzlet csak nem fair.
En autoszerelo vagyok de nem ugy javitom az autokat hogy kesobb elromoljon hogy visszahozzak es legyen tobb munkam!szoval szerintem a microsoft meg a google csalok!
ha kiadják a tökéletes autót,ami legyen még olcsó is , amit bárki megvehet, amit soha nem kell szerelni, akkor mi lesz a munkáddal?
egy nap mégis meghibásodik és hozzád viszik el, te tudod hogy a szakmádban ez a kocsi az egyedüli bevételi forrás. nem raknál bele egy kis hibát, hogy ezentúl is hozzád vigyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!