GTA V-öt játszom i3 4330-al és GTX 960 4GB -vel. Nem tudok mindent maxra állítani/ ultrára. Az ajánlott gépigénye pedig csak a procinál nagyobb. I5 3570. Proci kellene hozzá hogy full hd -ben maxon menjen?
mit ir ki?
ram vagy vram limit?
mert mas nem limitalhat
64x es elsimitast pl lehet nem engedi ultran...
vagy azokat ird le amiket nem enged feljebb venni igy lenne legegyszerubb
(magas elsimitashoz sok vram kell azert emlitetem pl azt)
amugy eredeti?
+1 Trevornak
Nekem egy I5+970 van, igaz a grafika maxon van, de pár szűrő Az nálam sincs a csúcson, hogy a játék normális fps-el laggmentesen fusson. Amúgy nem szép Very high-on? Vedd lejjebb a felbontást, úgy biztos fut ultrán. A GTA 5 amúgy is nagyon rosszul lett optimalizálva!
Még nem hiába vannak a legdrágább hardverek. Most képzeld el ha menne ultra maxon egy közép vagy a felső kategória alsó szegmensében elhejezkedő hardverrel senki nem venné a 980TI-t, mert minek!
i3 és a gtx 960 kevés lesz a full ultrához
trevor +1
Nincs nagy gépigénye egy középkategóriás gépen is megy highon legalább de az ultrához azért követeli a dolgokat rendesen
yahim miért lenne rosszul optimalizálva? szerintem elég jól van minden kis szar gépen elfut ha nem írt volna ki a laptopom errort a telepítésnél még ezen is elfutna pedig nem egy nagy szám
a rettenetes 4 után sokkal jobb
"nem tudok mindent ultrara allitani"
ebbol ugy ertelmeztem hogy lock -olva van a beallitas
de mi alapjan? gta5 figyeli a vga tipust meg a cpu tipust?
mert teljesen mas dolog az hogy ultran jatszhatatlan a jatek vagy hogy ultran ki se tudom probalni...
vagy nem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!