Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTA V-öt játszom i3 4330-al...

GTA V-öt játszom i3 4330-al és GTX 960 4GB -vel. Nem tudok mindent maxra állítani/ ultrára. Az ajánlott gépigénye pedig csak a procinál nagyobb. I5 3570. Proci kellene hozzá hogy full hd -ben maxon menjen?

Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 08:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
8GB Ram-om van.
2016. jan. 18. 08:16
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
Sokszor az is elég ha eredeti a játék.
2016. jan. 18. 08:25
 3/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mit ir ki?

ram vagy vram limit?

mert mas nem limitalhat

64x es elsimitast pl lehet nem engedi ultran...

2016. jan. 18. 09:07
 4/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagy azokat ird le amiket nem enged feljebb venni igy lenne legegyszerubb

(magas elsimitashoz sok vram kell azert emlitetem pl azt)

amugy eredeti?

2016. jan. 18. 09:09
 5/17 anonim ***** válasza:
papír formában 1 db gtx 960 -nak még nem is kell tudnia vinnie teljesen maxon a játékot. verry hige beállítás de az élsimítások szűrők mind ki kapcsolva meg advancedbe semmit ne húz fel. amúgy is elég értelmetlen volt 4 gigásat venned ebből 2 is elég .potyára fizettél többet.
2016. jan. 18. 10:21
 6/17 Trevor. ***** válasza:
Ultra grafikához i5, de inkább i7 kellene, meg GTX 980 Ti. 960-al inkább csak very high grafika esélyes.
2016. jan. 18. 10:34
 7/17 anonim ***** válasza:

+1 Trevornak

Nekem egy I5+970 van, igaz a grafika maxon van, de pár szűrő Az nálam sincs a csúcson, hogy a játék normális fps-el laggmentesen fusson. Amúgy nem szép Very high-on? Vedd lejjebb a felbontást, úgy biztos fut ultrán. A GTA 5 amúgy is nagyon rosszul lett optimalizálva!

Még nem hiába vannak a legdrágább hardverek. Most képzeld el ha menne ultra maxon egy közép vagy a felső kategória alsó szegmensében elhejezkedő hardverrel senki nem venné a 980TI-t, mert minek!

2016. jan. 18. 13:07
 8/17 Lord Hidan ***** válasza:

i3 és a gtx 960 kevés lesz a full ultrához

trevor +1

Nincs nagy gépigénye egy középkategóriás gépen is megy highon legalább de az ultrához azért követeli a dolgokat rendesen

2016. jan. 18. 13:22
 9/17 Lord Hidan ***** válasza:

yahim miért lenne rosszul optimalizálva? szerintem elég jól van minden kis szar gépen elfut ha nem írt volna ki a laptopom errort a telepítésnél még ezen is elfutna pedig nem egy nagy szám

a rettenetes 4 után sokkal jobb

2016. jan. 18. 13:24
 10/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"nem tudok mindent ultrara allitani"

ebbol ugy ertelmeztem hogy lock -olva van a beallitas

de mi alapjan? gta5 figyeli a vga tipust meg a cpu tipust?

mert teljesen mas dolog az hogy ultran jatszhatatlan a jatek vagy hogy ultran ki se tudom probalni...

vagy nem?...

2016. jan. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!