Overclockolni cuccok?
Az AMD FX6300 processzoromat szeretném overclockolni
Ehhez szeretnék egy elég erős: Alaplapot
Procihűtőt
Tápot
Nem méregdrága cuccokra gondoltam, de nem akarom hogy az ár a teljesítmény rovására menjen, szóval ha az erősséget nézzük akkor tekintsünk el az ártól...de ha lehet ugyanúgy erős is olcsón akkor az legyen
Előre is köszi a válaszokat akinek van ötlete!
A proci jelenleg egy Sapphire R9 380 4gb videókártya, 8gb ram, meglehetősen gagyi gigabyte GA-770t-D3L alaplappal, egy (szerintem csapágyas) LC-Power 600W táp, és az alap atomzajos AMD hűtő alatt csücsül (amit már kezdetektől lekellett volna váltanom)
A jelenlegi tápodat add le a veszélyes hulladékgyűjtőnél, és ne hallgass az első válaszolóra, mert az a táp, amit ő linkelt, OC-re használhatatlan. [link]
Ez egy jó táp.
Egyébként én nem vennék új alaplapot meg procihűtőt ehhez a CPU-hoz, mert sajnos elég gyengus.
Miért lenne gyengus...láttam már gameplayeket/benchmarkokat R9 380, 8gb ram, és az FX6300 overclockolva is 60-50 fps adott GTA5, BF4, Battlefront, Witcher 3...stb stb
De meg akarom kérdezni ujra ez az MSI 970 Gaming alaplap jóféle? Megfelel overclockolgatásra és megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!