Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 2 magos procim és...

Van egy 2 magos procim és lehet overclockolni és az lenne kérdésem?

Figyelt kérdés
hogy lehet e mind a ketto magot tuningolni?

2016. febr. 17. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Alaplap és processzor függő. Na meg a tápegység is számít meg a CPU hűtő.
2016. febr. 17. 09:48
 2/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
Tuningolás = az órajel (működési frekvencia) emelése. Az meg nem magonként van, hanem a proci egészére.
2016. febr. 17. 09:57
 3/12 A kérdező kommentje:
na mondom mi van a gépemben GTX460 intel(r) Core(TM)2 DUO CPU e7400 @2.80gh 550w táp 4gb ramasrock g41m-gs3
2016. febr. 17. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
ebben a lapban ha +400 mhz-et megtudsz emelni már jó vagy mert nagyon nem tunning lap. a procid aránytalanul gyenge a videó kártyádhoz tehát még húzással sem lennél előrébb a játékok amik játszhatatlanok voltak azok is maradnak. 4 magos-ra kellene cserélned pl core 2 quad q9400/q9500/q9550/q9650. vagy új platform mindenestül csere.
2016. febr. 17. 10:16
 5/12 BM-Striker ***** válasza:

Lehet magonként is ha a processzor szorzózármentes AMD.

prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/hsz_1-200.html

2016. febr. 17. 10:18
 6/12 A kérdező kommentje:
nem mondanám mert dyng light tal játszok igaz hogy medium és low kozott de basszus legalább megy
2016. febr. 17. 10:21
 7/12 A kérdező kommentje:
35-40 fps el
2016. febr. 17. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
az a kivételek közé tartozik. 4 magos procival lehet csak rendesen ki hajtani azt a kártyát hidd el nekem.
2016. febr. 17. 10:50
 9/12 A kérdező kommentje:
oksi már tegnam majdnem lett egy quad core os procim csak kiderült hogy rossz :( amugy akkor nem lehet mind a ketto magot 3.14 retenni?
2016. febr. 17. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Hehehe. Jó látni hogy ittis. Vki ugat gyakorlatilag h "Ez egy szar semmitsem fogsz tudni vele játszani."

Erre a kérdező bizonyít hogy a kommentelő egy idióta és igenis használható még az...Öreg nembiztos h egyenlő a szarral.

Helyedben kérdező. Sufni tuning. Kipucolnám a gépet teljesen. újrapasztázni mint a kártyát mint a procit.

Majd mind 2-t felhúzni. Illetve a házba ventillákat. Esetleg parasztra fogod és ráteszel egy ventillát a videókártyára... Segíteni fog! :D Illetve akár nyitva is hagyhatod a gép oldalát ha igazán sz*rsz rá.

És igen. Elméletileg segíteni fog néhány játéknál FPSben!

Jó anno csináltam így parasztra. És emlékszem volt játék amiben 20~30 fps-t kaptam miután húztam egy két magos amd-n 500mhz-t illetve egy hd5770-en (nemvagyok benne biztos h 5770volt már) amennyire engedte a catalyst.

Emlékszem a proci nem melegedett 40fok fölé soha. a vidi kari pedig max 54 fok volt talán...

És emlékszem nagyon megérte :D

Persze. Voltak játékok amiken volt kemény 15fps. Nos. Nemlett játszató tőle...De amin volt ~40 abból lett átlag 60 röhögve.

Nemfogom megnézni az alaplapod konkrétan h mennyit engedhet húzni stb. De azt tudom mondani nézd meg a procidat hogy hány fokig képes üzemelni. És próbáld meg h max ~20%ot húzol rajta és lenyomva tartod a hőmérsékletet.

Néhány program engedi hogy manuálisan állítsd be a ventillák sebességét. Ez függ alaplaptól is azért...

Ha engedi . Értelemszerű h mehet 100%-on.

Márha nemzavar a hang. Bár attól függ milyen ventilla van rajta persze.

Rem segítettem vmit.

2016. febr. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!