Gamer cuccok. Mennyit lehet ebből kihozni?
Van egy gamer PCm. Minden jo benne, kivéve a videokártyát. GeForce gtx 760 van van benne. (Mellette i5, 16 gb ram, elég nagy a táp is)
1 nagyobb Samsung monitorom van, 1 négyszögletes irodai. A samsunggal nem vagyok megelégedve játéknal. Nos 90.000 bol szeretnem újítani a gépet. Arra gondoltam hogy eladóm a videó kártyát 70 e (ha elmegy, mindene megvan, szinte vadonatúj, 1 éves )
Veszek belőle egy gtx 970 et. (110 e) marad 50 e. Abból kellene megoldani az egeret, fülest, monitort. Ha a két monitort eladom akkor 40-55 e fog összejönni belőle.( megnéztem külön az árukat 40% levontam.) külön egy 10 e tennék monitorra tehát 50e + 10-15e melyik a legjobb nagy gamer monitor ? 40 e pedig ezt vennem meg: [link]
Szerintetek ez igy jo, vagy mit változtassak benne, esetleg mit számoltam el?
"
Arra gondoltam hogy eladóm a videó kártyát 70 e (ha elmegy, mindene megvan, szinte vadonatúj, 1 éves )
"
A GTX950, ami jobb kártya, mint a 760, újonnan 50 körül van.
Ha szerencséd van a 760 elmegy 40 körül.
130k.
A régi monitorokat nem fogod értelmes áron eladni.
GTX970-es 95k körül kezdődnek, tehát 35k marad monitorra.
Pontosan milyen 760? Szerintem 45-50K között fog elmenne, 70-ről ne is álmodj.
60-65K körül már van 27"-os monitor. Haveromnak ilyen van, szép képet ad és nem tűnt pixelesnek:
én 30-ért vettem egy fullhd-s monitort (24")
használtan itt:
már 2 van tőlük egy Fujitsu és egy Samsung (hibátlanul működnek, 1 éve vannak nálam)
és ha esetleg beéred egy 24"-os monitorral akkor kigazdálkodhatod a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!