Proci húzás kérdés? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hali!
Van egy Intel Core i7-6700K processzorom,ASUS ROG Maximus VIII Ranger alaplappal,megfelelő Zalman hűtéssel és FSP táppal, gyári órajelen fut és 23-24 fok közötti a CPU,magonként pedig 17-18 fokos. Na most az lenne a kérdésem, hogy ha húzom a processzort akkor melyik órajelet viszi feljebb ? Úgy értem mivel van az órajel hogy 4 Ghz, TurboBoost pedig 4,2Ghz, ha most állítok az órajelen akkor a 4,2Ghzet tudom feljebb állítani azaz a TurboBoost órajelét ? Húztam már procit,csak az AMD -s volt ahol ugye nincs turbo boost és azért kérdezem, mivel most van először Intelem. Előre is köszi!
2016. márc. 12. 10:46
11/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2016. márc. 12. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!